JE LI OVO KLJUČNI MOMENAT MATEJEVOG NESTANKA? Objavljen nov snimak iz vode, vreme i trasa se poklapaju sa telefonom (VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

12.01.2022

15:49

Ministarstvo unutrašnjih poslova danas je objavilo snimak kompletne rekonstrukcije kretanja Mateja Periša od izlaska iz Beton hale u noći nestanka.

JE LI OVO KLJUČNI MOMENAT MATEJEVOG NESTANKA? Objavljen nov snimak iz vode, vreme i trasa se poklapaju sa telefonom (VIDEO)

youtube.com/printscreen

Na kraju snimka koji je objavilo Ministarstvo je i zapis kretanja određenog objekta u vodi, a čiji se vreme i trasa kretanja poklapa sa kretanjem Matejevog telefona. 

U pozadini ovog isečka snimka vide se Tramvajski i Brankov most.

Objekat koji se kreće niz reku vidi se i u kadru zabeleženom ka ušću reke Save u Dunav. Vreme i mesto se takođe poklapaju sa kretanjem Matejevog telefona. 

Na osnovu pregleda svih snimaka, jasno je da Matej, od trenutka izlaska iz Beton hale, sem taksiste koga je zaustavio i sa kojim je policija obavila razgovor, nije bio u kontaktu i interakciji ni sa jednim drugim licem.

Isključuju mogućnost tuče

Naglašavamo da je u dosadašnjem toku istrage policija obavila razgovor sa Matejevim prijateljima koji su te večeri bili sa njim, osobljem kluba, svim svedocima i da je na osnovu svih izjava isključena svaka mogućnost da je njegovom nestanku prethodio sukob ili tuča.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, različitih organizacionih jedinica, već 13 dana kontinuirano tragaju za Matejem Perišem, i od trenutka prijave nestanka, 31. decembra prošle godine, ulažu maksimalne napore i preduzimaju sve mere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi mladića pronašli.

(Republika/Novosti)

Bonus video:

Komentari (2)

Loading
jasmina

12.01.2022 19:54

Dali je mormalno da neko ko namerno skoci u reku ne ostavi mobitel na obali.?svako ko ima tu nameru ostavi licne stvari negde.sta mu je sa pasosem.novcem?

Nena

12.01.2022 23:56

Bravo za ovu tužnu rekonstrukciju. To je ogroman rad.