KRETANJE MATEJA PERIŠA U NOĆI NESTANKA: MUP objavio novi snimak, evo šta se desilo između 1.43 i 1.52 sati posle ponoći! (VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

12.01.2022

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska policija objavila je na Jutjubu snimak rekonstrukcije kretanja Mateja Periša, Splićanina koji je u novogodišnjoj noći nestao u Beogradu.

KRETANJE MATEJA PERIŠA U NOĆI NESTANKA: MUP objavio novi snimak, evo šta se desilo između 1.43 i 1.52 sati posle ponoći! (VIDEO)

Foto: printscreen

Putanja kojom je išao Matej Periš

S obzirom na to da su se u javnosti prethodnih 13 dana koliko traje potraga za nestalim Splićaninom pojavljivale oprečne informacije koje su ometale istragu, MUP je objavio video snimak rekonstrukcije Matejeveg kretanja u noći između 30. i 31. decembra.

Kao što je Republika već pisala, MUP se oglasio zvaničnim saopštenjem u kojem je naglašeno da su policijski službenici pregledali stotine sati materijala, snimaka sa svih nadzornih kamera sa trase kretanja Periša.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, različitih organizacionih jedinica, već 13 dana kontinuirano tragaju za Matejem Perišem, i od trenutka prijave nestanka, 31. decembra prošle godine, ulažu maksimalne napore i preduzimaju sve mere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi mladića pronašli - navodi se između ostalog u saopštenju.

Pogledajte video.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bubamara

12.01.2022 19:46

Tuga, sta ga je nateralo da pliva? Licno ne verujem da je bio pod uticajem opijata! Mozda, neka opklada???

Dani

12.01.2022 23:01

U okviru jnesto duzem od jednog sata Mateja je pretrcao tu stazu gotovo u jednom cugu tako da nigde nema cudnih zastoja gde bi se videlo da on zazire od ljudi i da je u panici.To njegovo zadrzavanje u Spanskoj kuci bih objasnila da je mesto ocenio kao skronito i napusteno, drugim recima pogodno za vrsenje nuzde.Odatle je istim tempom nastavio da trci, nikakvu dezorjentaciju ja ne vidim vec smisljeno drzanje pravca koji je uz reku.Ako je ispred Savanove skocio u reku mozda je mislio da se malo junaci, vrati brze do Beton hale, ali je time potcenio recne struje, njenu muljavost, zagadjenost i nisku temperaturu vode. Mateja, gde si? Pojavi se i skrati tvojima i svima nama ovo mucno iscekivanje.