DA LI SU MATEJ I NJEGOVI PRIJATELJI KONZUMIRALI DROGU: Iz Zagreba stigao odgovor na ključno pitanje, poznato i šta je sa mobilnim telefonom!

Autor: Republika

Hronika

12.01.2022

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomoćnik generalnog direktor hrvatske policije i načelnik Uprave kriminalističke policije Antonio Gerovac odgovorio je na jedno od ključnih pitanja u vezi sa nestankom Mateja Periša, mladića iz Splita za kojim srpska policija traga već punih 13 dana.

DA LI SU MATEJ I NJEGOVI PRIJATELJI KONZUMIRALI DROGU: Iz Zagreba stigao odgovor na ključno pitanje, poznato i šta je sa mobilnim telefonom!

Foto: printscreen

Matej Petiš i Antonio Gerovac

Novinare u Zagrebu zanimalo je da li su Matej i njegovi drugovi bili pod dejstvom narkotika, a Gerovac je tim povodom poručio:

- Što se tiče konzumacije narkotika, droge bilo koje vrste, shvatićete me jer se radi o istazi koja traje. Ne mogu vam iznositi ono što je nama prenela srpska policija. Da biste dokazali neku konzumaciju morate veštačiti krv. Taj deo, ostavio za istragu koja sledi - poručio je on.

Republika

Foto: Republika.rs

 

Nakon što je pohvalio srpsku policiju za profesionalizam, Gerovac je rekao da pripadnici srpskog MUP znaju sve pojedinosti o Matejevom boravku u Beogradu.

- Ono što se događalo u diskoteci "Gotik", ono što se događalo pre, posle, dolazak, odlazak, sav taj put, boravak u Beograda, sve to je od srpske policije prođeno iz minuta u minut - kazao je on.

Kada je reč o mobilnom telefonu nestalo Mateja, Gerovac je poručio da će hrvatska policija obrađivati taj deo istrage.

- I rezultate ćemo dostaviti srpskoj policiji - kazao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading