PODUDARA SE SNIMAK MATEJA PERIŠA I SIGNAL NJEGOVOG TELEFONA: Jedinice MUP-a i danas pretraživale Dunav nizvodno od Pančevačkog mosta!

Autor:

Hronika

11.01.2022

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Matej Periš (27) nestao je u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra. Iz nepoznatih razloga, on je oko 1.20 posle ponoći istrčao iz kluba "Gotik" u kojem je bio sa društvom i od tada mu se gubi svaki trag.

PODUDARA SE SNIMAK MATEJA PERIŠA I SIGNAL NJEGOVOG TELEFONA: Jedinice MUP-a i danas pretraživale Dunav nizvodno od Pančevačkog mosta!

Foto: ST/P.Divac/MUP Hrvatske/ilustracija

Prema saznanjima Pinka, jedinice MUP su i danas pretraživale Dunav nizvodno od Pančevačkog mosta. Reke i Sava i Dunav intezivno se pretražuju nakon saznanja da je signal telefona nestalog mladića registrovan pored ograde na Savskoj promenadi, što se podudara sa snimkom na kome se vidi da Matej prilazi ogradi pored reke.

Na snimku se ne vidi da se pored njega nalazi još neko što ukazuje na pretpostavku da je on slučajno, odnosno svojom voljom ušao u reku Savu. On je, prema pretpostavkama koje za sada postoje, nakon ulaska pokušao da pliva, a onda ga je matica odnela dalje u Dunav.

Kako dalje navodi Pink, hrvatska ekipa policije se danas vratila u Zagreb. Za sada nije pronađen telefon Mateja Periša. Svi podaci iz istrage se prenose Nenadu Perišu, Matejevom ocu, a potraga će biti nastavljena i sutra, uprkos nepovoljnim uslovima.

Nestanak mladića iz Splita podigao je Srbiju i region na noge. Od kako je obelodanjena informacija da je Matej Periš nestao bez traga, javnost pomno prati svaki detalj koji se objavljuje.

Šta se tačno dešavalo kobne noći, niko sa sigurnošću ne zna. Ono što se pouzdano zna jeste da je Matej sa drugarima iz Splita došao do Zagreba, da su tu ostavili svoje automobile i iznajmili kombi kojim su došli do Beograda.

Kako su rekli Matejevi otac i devojka, oni su taj put planirali već dugo, a na Dorćolu su iznajmili stan u koji su stigli 30. decembra popodne.

Foto: Republika.rs

Potraga za nestalim Splićaninom

Odatle su, kako se navodi, otišli u restoran u Beton hali na ručak, a onda odatle u klub "Gotik", gde je cela misterija i započela. Javnost i dalje ne zna šta se tu dogodilo pre 1.20 časova, kada je mladić bez jakne istrčao napolje.

Kako je utvrđeno, Matej je oko 1.20 časova istrčao iz kluba, u kom je ostavio jaknu. Da ga nema, primetili su njegovi drugovi tek oko 2.30, nakon čega su počeli da ga zovu, ali im se nije javljao. Telefon mu je bio isključen.

Momci su otišli u smeštaj, nadajući se da će se njihov drug pojaviti tokom dana, a pošto se to nije desilo, oni su 31. decembra oko 18 sati policiji prijavili njegov nestanak.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading