KOKAIN I RAZVRAT! MATEJ NESTAO DOK JE KRVAVA DEVOJKA VRIŠTALA: Šokantna ispovest jednog od gostiju u klubu Gotik

Autor:

Hronika

11.01.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očevidac potvrdio pisanje Srpskog telegrafa da su u lokalu u kome se provodio i mladi Splićanin s društvom pređene sve granice.

KOKAIN I RAZVRAT! MATEJ NESTAO DOK JE KRVAVA DEVOJKA VRIŠTALA: Šokantna ispovest jednog od gostiju u klubu Gotik

Foto: instagram.com/matejperis

Nakon našeg pisanja da su se gosti kluba "Gotik" u noći između 30. i 31. decembra drogirali na sve strane, pojavio se i očevidac koji je o tome posvedočio, istakavši da je te večeri, kada se nestali Matej Periš (27) iz Splita provodio s društvom, u klubu vladao opšti razvrat, uz javno konzumiranje droge i dve tuče.

Beograđanin je ispričao da je obezbeđenje "Gotika" u noći kada je Matej nestao imalo pune ruke posla.

ŠMRKALA ZA STOLOM

- Morao sam da izađem iz kluba oko dva sata jer nisam mogao više da gledam šta se sve dešava. Desile su se dve tuče u toku večeri, a svi akteri su izbačeni. Međutim, najšokantnija mi je bila devojka koja je bila na nekoliko metara od mene. Nju sam video kako šmrče kokain za stolom. U jednom trenutku počela je da joj curi krv iz nosa, a konobar je to video i odmah pozvao radnike obezbeđenja, koji su dojurili i bukvalno je izneli iz kluba, s onako krvavom glavom. Ona je poluomamljena vrištala na njih i grebala ih - ispričao je ovaj svedok za beogradske medije.

On je dodao i da je bio toliko zgrožen tom scenom da je morao da napusti klub otprilike u isto vreme kada je otišao i Periš, kojem se tada gubi svaki trag. Njega su nadzorne kamere iz okolnih ulica tog 31. decembra oko dva sata snimile kako trči do restorana "Savanova" i tu nestaje pored reke, pa inspektori pretpostavljaju da je u nju upao.

BILI VAN SEBE

Kako je Srpski telegraf već ekskluzivno pisao, konobarica "Gotika" potvrdila je u policiji koliko su gosti kluba 31. decembra prešli sve granice, a među njima i Matejevo društvo.

- Matej je u jednom trenutku napustio sto za kojim je sedeo i seo za šank. Bio je skroz pogubljen, gledao je kroz mene. Svaki čas je odlazio s drugarima u toalet da povuku crtu kokaina. Sa šestoricom drugova je naručivao viski, pivo, rakiju i vino i sve su to mešali. Kada sam došla za njihov sto da naplatim, oni su toliko bili van sebe da se nisu sećali ni da su išta poručili, pa su mislili da želim da ih prevarim - ispričala je radnica kluba na saslušanju.

Prema našim nezvaničnim saznanjima, mladićima iz Splita testovima je utvrđeno prisustvo i narkotika i alkohola, a onda su oni priznali i da su, pored brojnih pića, konzumirali i kokain i spid, a pretpostavlja se da je ta ubitačna kombinacija nesrećnom Mateju stvorila maniju gonjenja. Jedino je momak koji je vozio kombi kojim su došli iz Hrvatske bio negativan na testovima.

Vulin: Istraga ide u jednom pravcu

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da su u Beograd stigli službenici hrvatske policije i da naši inspektori ispituju prikupljene tragove.

- Pomoćnik direktora policije Veselin Milić i ja primili smo visoku delegaciju hrvatskog MUP, razmenili informacije i radimo dalje. Nadam se da su naše kolege iz Hrvatske zadovoljne našom istragom. Kad god dobijemo bilo kakvu ili polu ili neproverenu informaciju mi proveravamo. Ne mogu da iznosim pretpostavke, istraga je otišla u jednom pravcu - naglasio je ministar.

Ronioci krenuli ka Smederevu

Policija i sve rečne jedinice juče su u potrazi za nestalim Splićaninom krenule u smeru ka Smederevu.

- Rečna policija i ronioci Žandarmerije premestili su svoju potragu u smeru ka Smederevu, a sada su kod Bele stene. Iako je sada zbog veoma loših vremenskih uslova potraga otežana, oni ne nameravaju da odustanu od potrage za Perišem - naveo je izvor iz istrage za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gordana

11.01.2022 22:46

I u ostalim klubovima je tako, pogledajte samo recimo te splavove, posebno Novi Sad tamo na Dunavu, na splavovima je to puno droge a i policija sve zna!

Odgovori 44 5