PRVE FOTOGRAFIJE SAOBRAĆAJKE U ZABLAĆU KOD ČAČKA: Vatrogasci sekli olupinu da vozača izvuku napolje (FOTO)

Autor: Republika

Hronika

11.01.2022

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač koji je tokom jutarnjih sati na starom putu od Čačka ka Kraljevu prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa autobusom zadobio je teže telesne povrede i hospitalizovan je u opštoj bolnici u Čačku.

PRVE FOTOGRAFIJE SAOBRAĆAJKE U ZABLAĆU KOD ČAČKA: Vatrogasci sekli olupinu da vozača izvuku napolje (FOTO)

Foto: RINA

- Pacijent je hospitalizovan na odeljenju ortopedije, zadobio je povrede butine kosti i trenutno je u stabilnom stanju i nije životno ugrožen - potvrdio je za RINU direktor bolnice u Čačku dr Miroslav Sretenović.

Prema rečima očevidaca od siline udara na putničkim vozilu aktivirali su se vazdušni jastuci, a vatrogasci su sekli vozilo kako bi vozača izvukli napolje, da bi ga potom ekipe Hitne pomoći odmah prevezle u bolnicu.

- Udes se desio na Vojinovića brdu, i to je jedna od najkritičnijh tački na ovoj deonici. Često dolazi do saobraćajnih udesa, a najčešći uzrok je velika brzina i nepropisno preticanje. Kolovoz jutros je zbog snežnih padavina bio poprilično klizav i možda je to i doprinelo ovom udesu - rekao je jedan od očevidaca. 

Autobus koji je učestvovao u udesu prevozio je radnike, a u trenutku kad se vraćao iz Kraljeva u njemu nije bilo putnika.

(Republika/RINA)

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading