BRAT UBIJENE GORANE ĐOKIĆ: Džonić nije lud, ako je on ubio želim mu doživotnu robiju

Autor: Republika

Hronika

10.01.2022

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat ubijene Gordane Đokić želi da optužnica za zločin u Moravcu bude što pre podignuta jer je mnogo vremena prošlo

BRAT UBIJENE GORANE ĐOKIĆ: Džonić nije lud, ako je on ubio želim mu doživotnu robiju

Foto: Republika, Facebook

Osumnjičeni za ubistvo

Goran Džonić koji je osumnjičen za ubistvo moje sestre Gordane, zeta Gorana i sestrčine Lidije Đokić dolazio je kod nas u kuću i bio nam kućni prijatelj. Tvrdio sam i tvrdim da nije lud , a i veštačenje je to sada pokazalo - kaže za Telegraf.rs Novica Aritonović rođeni brat ubijene Gordane.

Aritonović i dalje ne može da veruje da je čovek koji im je dolazio u dom i s kim su se veselili i plakali, presudio njegovim najmilijima.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Brat ubijene Gordane Đokić traži doživotnu za Džonića

Ukoliko je Džonić ubio Đokiće želim da dobije doživotni zatvor. Njegova žena me nije kontaktirala nakon hapšenja, a i ne bih želeo nikoga od njih ni da vidim. Svaka informacija o mojoj sestri i njenoj porodici teško mi pada i otvara rane . Sve ovo predugo traje. Nadam se da će optužnica biti podignuta i da će se cela istina saznati - kaže Aritonović i dodaje da novih detalja iz istrage nema jer ga niko nije kontaktirao.

- Po nekada imam utisak da su na nas svi zaboravili. Bitno nam je samo da krivac odgovara za zločin koji je uradio. Nama je teško i preteško - tvrdi Aritonović.

(Republika/Telegraf)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading