PROGOVORIO MATEJEV DRUG S KOJIM JE BIO U BEOGRADU: Istinu znaju oni koji treba da znaju i koji nas poznaju

Autor:

Hronika

09.01.2022

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

M. B., jedan od šestorice drugova Mateja Periša (27), sa kojim je bio u Beogradu, za Kurir je objasnio zbog čega se prijatelji sa kojima je nestali Splićanin bio u izlasku kada je nestao ne oglašavaju za medije.

PROGOVORIO MATEJEV DRUG S KOJIM JE BIO U BEOGRADU: Istinu znaju oni koji treba da znaju i koji nas poznaju

Foto: ST/P. DIVAC/screenshot

Da podsetimo, Matej Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra tokom izlaska u klub Gotik. Drugovi su nestanak prijavili 31. decembra u popodnevnim časovima.

- Najbitnije je da istinu znaju oni koji nas poznaju i oni koji treba da znaju kako bismo sačuvali svoju privatnost i mir, a s ciljem da i dalje budemo maksimalna podrška Matejevoj porodici i svim istražnim organima koji učestvuju u njegovom pronalasku. Internet je pun laži i neistine. Gospodin Nenad Periš govori u ime svih nas - rekao je M. B. za Kurir i zahvalio se na razumevanju.

Inače, na društvenim mrežama je sve više komentara na račun Matejevih prijatelja iz Splita, sa kojima je bio u Beogradu. Mnogi se pitaju zbog čega oni lično ne učestvuju u potrazi, kao i zbog čega se ne oglase i ne stave tačku na sve spekulacije o tome šta se dešavalo u klubu pre nestanka Periša.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mima

09.01.2022 22:48

Ljudi nije majica ista, decku koji je trcao i za koga otac tvrdi da je Matej, momak koji silazi levi rukav ima nesto, dakle nije skroz crna

Ami

10.01.2022 13:48

Pa provjerite i te tunele nije na odmet.