OVO ĆE DA KOČI ISTRAGU, NISU MI IZ POLICIJE NIŠTA JAVILI OD JUČE: Oglasio se Matejev otac - potraga ulazi u deseti dan

Autor:

Hronika

09.01.2022

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Periš ostaje u Beogradu i čeka ponedeljak i razgovor sa policijom.

OVO ĆE DA KOČI ISTRAGU, NISU MI IZ POLICIJE NIŠTA JAVILI OD JUČE: Oglasio se Matejev otac - potraga ulazi u deseti dan

Foto: Printskrin

Nenad Periš

Matej Periš (27) nestao je u Beogradu pre više od deset dana. Potraga koja u nedelju ulazi u deseti dan još nije dala nikakve konkretne rezultate, a u celom slučaju ima puno nepoznanica.

Kako je portalu index.hr rekao Matejev otac Nenad Periš, u subotu iz policije nije dobio nikakve nove informacije, ali prema njegovim saznanjima potraga nije prekinuta.

- Nažalost, nisam dobio nikakve informacije od policije juče. Pao je sneg i to će sigurno napraviti probleme u potrazi - kazao je Matejev otac.

On ostaje u Beogradu i čeka da mu stignu bilo kakve nove informacije iz MUP Srbije o toku potrage, što bi moglo da se dogodi u ponedeljak.

- Svaka sekunda traje kao godina - rekao je Matejev otac.

Sneg se očekuje i u noći i sutra, a u utorak bi trebalo da dođe do razvedravanja, kada bi potraga ponovo mogla da se pojača. Fokus pretrage juče je spušten niz Dunav, čak do Smedereva i do Pančeva. Nakon toga obaveštene su i susedne zemlje, odnosno sistem Interpola koji se inače aktivira u ovakvim situacijama.

Podsećamo, Matej Periš (27) je nestao u noći između 30. i 31. januara nakon što je to veče bio u klubu "Gotik" na savskom šetalištu u centru Beograda. Potraga za mladićem traje već devet dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading