POJAVILA SE FOTOGRAFIJA NESTALOG MATEJA IZ KLUBA! Da li je ovo on, i da li je stajao baš na ovom mestu pre TRAGEDIJE? (FOTO)

Autor:

Hronika

09.01.2022

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na video zapisu koji su posetioci kluba snimili mobilnim telefonom, vidi se da na bini peva Slobodan Veljković Cobi

POJAVILA SE FOTOGRAFIJA NESTALOG MATEJA IZ KLUBA! Da li je ovo on, i da li je stajao baš na ovom mestu pre TRAGEDIJE? (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Desetog dana od nestanka Mateja Periša (27) iz Splita društvenim mrežama počeli su da kruže snimci nastali u beogradskom klubu “Gotik” u noći kada je Splićanin nestao.

Na video zapisu koji su posetioci kluba snimili mobilnim telefonom, vidi se da na bini peva Slobodan Veljković Cobi, koji je te večeri, u noći između 30. i 31. decembra nastupao u “Gotiku” sa koleginicom Elenom Kitić, prenose mediji.

Objavljena je i fotografija na kojoj se navodno vidi gde je Matej te noći stajao s prijateljima.

Foto: printscreen/instagram

 

Na objavljenom snimku se vidi da je u klubu atmosfera bila vesela, ne vidi se nikakav sukob, niti problem. Zanimljivo je da se na snimku koji je objavljen čuje pesma “Biseri iz blata”, čiji stih glasi: “Nekad mi dođe da ostavim sve i odem”.

Video možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading