"ČULI SMO STRAŠAN ZVUK I IZLETELI IZ KUĆA": Jeziva scena udesa u Čačku (FOTO)

Autor:

Hronika

09.01.2022

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom ranih jutarnjih sati u ulici Radovana Jovanovića u Čačku, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička vozila.

"ČULI SMO STRAŠAN ZVUK I IZLETELI IZ KUĆA": Jeziva scena udesa u Čačku (FOTO)

Foto: RINA

Do udesa je došlo kada je vozilo marke "audi" koje se kretalo iz pravca grada, pokušalo da skrene na raskrsnici, prešlo u suprotnu traku kada ga je vozilo marke "ford", koje je išlo iz suprotnog smera udarilo i okrenulo za 180 stepeni.

- Čuli smo strašan zvuk, izleteli smo iz svojih kuća i videli jezivu scenu. Dva auta slupana na razdaljini od dvadeset metara, od siline udara "audi" se okrenuo za 180 stepeni, a fordu razbijena prednja strana auta, na svu sreću nema teško povređenih - kazao je jedan od očevidaca za agenciju RINA.

Republika

Foto: RINA

 

Ovo je drugi udes za poslednjih dva meseca koji se dogodio u jednoj od najprometnijih čačanskih ulica.

- Često se događaju udesi na ovoj deonici, nedavno je jedan vozač motora udario ženu koja se kretala na bicikli. U ovom delu nema pešačkih prelaza i vozači voze prebrzo, a ulica nepregledna. Plašimo se da svoju decu pustimo u dvorišta da se igraju jer ne znamo kada će se desiti udes koji će imati kobne posledice - dodali su ovog naselja.

Pripadnici saobraćajne policije su izašli na teren i utvrdiće sve okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nezgode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading