OGLASIO SE OTAC MATEJA PERIŠA PO PITANJU PROROČICE: Svako ko smatra da može pomoći neka se javi MUP Srbije

Autor:

Hronika

09.01.2022

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Periš, otac nestalog mladića iz Splita, kaže za da se zahvaljuje svima na svakoj vrsti pomoći. On je prokomentarisao i navode da proročica Sandra iz Hrvatske želi da se uključi u potragu.

OGLASIO SE OTAC MATEJA PERIŠA PO PITANJU PROROČICE: Svako ko smatra da može pomoći neka se javi MUP Srbije

Foto: Ilustracija/Društvene mreže/Republika

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu. Naime, on je sa još šestoricom drugova došao u Srbiju kako bi proveo novogodišnje praznike. Prijatelji su njegov nestanak prijavili 31. decembra u 18 sati. Već 10 dana traguju svi, od policije, porodice, prijatelja i građana, a sada se pojavila i proročica Sandra Skender iz Zagreba, koja tvrdi da se obratila hrvatskoj policiji i ponudila svoju pomoć.

Foto: Printscreen/Društvene mreže

 

- Policija Srbije vodi postupak, ja ih poštujem i iskreno se zahvaljujem na svemu što rade. Svako ko smatra da može pomoći neka se javi MUP Srbije i njihovi stručnjaci će proceniti važnost tih informacija - rekao je Periš za Kurir.

On se i dalje nalazi u Beogradu i čeka informacije o sinu.

Republika

Foto: Printskrin

 

- Ja iz Beograda ne idem bez mog Mateja. A, gde da idem, gde ću? Božić je, treba se nadati. Ja se nadam i ostajem tu - rekao je otac juče za TV Prva kroz suze: - Potraga ide svojim putem, neke dileme se otklanjaju. One informacije koje svi očekujemo, nažalost nema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading