SPREMAO SA NJOM ČESNICU, PEKAO PRASE, LJUBIO JOJ RUKE PA ONDA UBIO! Neverovatna scena prethodila zločinu u Svilajncu!

Autor:

Hronika

08.01.2022

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Todorović Šine (68) iz Kušiljeva kod Svilajnca, koji je na Badnje veče lovačkom puškom ubio nevenčanu suprugu Tatjanu Perić (61), a potom pobegao u garažu i nožem sebi naneo teške telesne povrede, oporavlja se u Kliničkom centru u Kragujevcu.

SPREMAO SA NJOM ČESNICU, PEKAO PRASE, LJUBIO JOJ RUKE PA ONDA UBIO! Neverovatna scena prethodila zločinu u Svilajncu!

Foto: pixabay.com

Motiv zbog kog je to učinio još nije poznat.

Kako „Novosti“ nezvanično saznaju, njih dvoje su proslavljali Badnje veče prema srpskoj tradiciji i sve su snimili mobilnim telefonom.

- Snimak je toliko lep, da niko ne može da veruje da je posle tako lepih trenutaka Dragan mogao da ubije Tatjanu. Možda bi im i neki režeseri pozavideli na onom što su snimili. Oni su se smejali, Dragan je Tatjani ljubio ruku, spremali su česnicu i pečeno prase, nazdravljali vrućom rakijom. Jedino je rakija mogla da bude "kriva“ za taj zločin, jer Dragan nije pio poslednjih 20 godina, od kada je autom ubio Peru Antića - kaže za "Novosti“ meštanin Kušiljeva koji je želeo da ostane anoniman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading