NAJSTRAŠNIJA ISPOVEST MAJKE U JUTARNJEM PROGRAMU, JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA: Otac ga je KRVNIČKI pretukao, jer nije hteo da ga oralno zadovolji, moje dete je htelo da se UBIJE pred drugarima

Autor:

Hronika

08.01.2022

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac pedofil koji je dete terao da zajedno onanišu, puštao mu je porno filmove i primoravao da ga oralno zadovoljava, brutalno je pretukao sina nakon što je odbio da to još jednom uradi.

NAJSTRAŠNIJA ISPOVEST MAJKE U JUTARNJEM PROGRAMU, JOVANA JEREMIĆ U SUZAMA: Otac ga je KRVNIČKI pretukao, jer nije hteo da ga oralno zadovolji, moje dete je htelo da se UBIJE pred drugarima

Foto: Printskrin

Majka dečaka Vesna Krčić potresla je celu Srbiju svojom pričom o zlostavljanju koje je pretrpeo njen sin, a ona je u emotivnoj ispovesti kod Jovane Jeremić u "Novom vikend jutru" kroz suze pričala sve detalje.

Prema njenim rečima, njenog sina je nevenčani suprug tukao, slomio bubne opne, jer dete nije htelo da ga zadovoljava.

- Ja sam sa svojim detetom uspela da u Nemačkoj uradimo najteži deo posla, a to je da se on otvori. Mi smo tu traumu nekako izbacili iz njega. Sve što nije mogao ovde da kaže, rekao je tamo, on je doživeo veliki strah. I sada se on plaši. Najveći apsurd od svega je taj što ja dobijam rešenje od socijalne radnice za koji je utvrđeno da je napravila velike propuste u radu. Kako je moguće da osoba koja je imala niz propusta i dalje zaposlena i radi na našem slučaju. Ko je ovde lud? - upitala je očajna majka.

- On je njega pretukao, jer nije hteo da ga oralno zadovolji. Moje dete je htelo da se ubije pred drugarima - istakla je žena sa suzama u očima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sanja

22.01.2022 11:43

Ovo je stvarno strašno!Jadno dete,trauma za ceo život!O ostalom,bolje da ne pišem...Svi znamo kako ovde "funkcionišu" stvari.