OTKRIVAMO! ŠTA JE ISTINA O DRAMI KOJA TRESE REGION: Poslednji sati Mateja Periša - Drogirao se i orgijao pre NESTANKA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Splićanin i njegovo društvo mešali ogromne količine alkohola sa spidom i kokainom, zbog čega je on dobio maniju gonjenja, kaže naš izvor.

OTKRIVAMO! ŠTA JE ISTINA O DRAMI KOJA TRESE REGION: Poslednji sati Mateja Periša - Drogirao se i orgijao pre NESTANKA!

Foto: ST/P.Divac/MUP Hrvatske/ilustracija

Mladi Splićanin Matej Periš (27), koji je nestao tokom proslave Nove godine u Beogradu, i njegovo društvo drogu koju su kasnije konzumirali doneli su u kombiju kojim su došli iz Hrvatske, otkrivaju izvori Srpskog telegrafa. Paklena kombinacija ogromnih količina alkohola, spida i kokaina je verovatno nesrećnog mladića i odvela u smrt.

- Momci su došli u Beograd 30. decembra, a u smeštaj na Dorćolu su ušli nešto pre 18 časova. U smeštaju su već počeli da konzumiraju alkoholna pića. Oko 21 čas su otišli u restoran "Ambar", gde su takođe pili alkohol. Nastavili su provod u klubu "Gotik", a i tamo su naručili veliku količinu alkohola - potvrdio je Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.

ISKAZ KONOBARICE

Prema nezvaničnim saznanjima, oni su na Dorćolu iznajmili četiri apartmana, gde su vreme, između ostalog, provodili i u društvu prostitutki. Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, iskaz dragocen da se sklopi cela slika dala je konobarica iz "Gotika".

- Matej je u jednom trenutku napustio sto za kojim je sedeo i seo za šank. Bio je skroz pogubljen, gledao je kroz mene. Svaki čas je odlazio sa drugarima u toalet da povuku crtu kokaina - ispričala je policiji konobarica iz kluba "Gotik", u kom je poslednji put viđen.

Republika

Foto: Printskrin: Youtube/ Radio-televizija Vojvodine

Nenad Periš

Slomljeni otac Srbima čestitao Božić

Inspektori su pregledali listing poziva Mateja Periša i utvrdili da je poslednji razgovor imao sa drugaricom iz Splita. Ona je rekla da se bavio veoma teškim poslom skipera i da je bio vrlo ambiciozan, a da bi sve postigao koristio je opijate.

Iako prolazi kroz najgoru agoniju, Matejev otac Nenad Periš je u intervjuu za hrvatsku televiziju svim građanima Srbije poželeo srećan Božić, uz poruku: "Provedite ga u miru sa svojom porodicom."

Kako ekskluzivno saznajemo, pronađeni su i drugi dokazi da je Matej koristio narkotike, a s tim su inspektori upoznali i njegovog oca Nenada. Uzeti su iskazi svih koji su kobne večeri imali bilo kakav kontakt s nestalim mladićem.

- Inspektori UKP od samog starta imali su pred sobom veoma težak zadatak. Nestanak mladića prijavljen im je tek oko 18 sati, uz informaciju da ga prijatelji nisu videli od 2.30, pa je na kraju utvrđeno da ni to nije tačno, već da je Periš izašao iz kluba "Gotik" u 1.45. Razlog tome je enormna količina narkotika koju su konzumirali, a zbog koje nisu imali pojam o vremenu. Oni su na saslušanju priznali i šta su sve popili te večeri, ali i koje su sve supstance uneli, a onda su to sve ponovili i pred Matejevim ocem - otkriva naš izvor iz istrage.

SAMO VOZAČ ČIST

Prema rečima konobarice, Periš i društvo su naručivali viski, pivo, rakiju i vino i sve su to mešali.

- Kada sam došla za njihov sto da naplatim, oni su toliko bili van sebe da se nisu sećali ni da su išta poručili, pa su mislili da želim da ih prevarim - rekla je ona policiji.

Mladićima iz Splita testovima je utvrđeno prisustvo i narkotika i alkohola, a onda su oni priznali i da su, pored brojnih pića, konzumirali i kokain i spid, a pretpostavlja se da je ta ubitačna kombinacija nesrećnom Mateju stvorila maniju gonjenja. On je već bio u teškom psihičkom stanju jer mu je jedan drug poginuo pre nekoliko meseci bukvalno pred očima. Jedino je momak koji je vozio kombi bio negativan na testovima.

- Momci su policajcima ispričali sve detalje veselja koje je izmaklo kontroli. Pošto su, verovatno da bi poštedeli oca teške istine, prvo tvrdili da nisu konzumirali drogu, ali su suočeni s njim izneli pravu istinu - otkriva naš sagovornik.

Republika

Foto: Public/Promo

Jelena Marjanović

Traži ga pas koji je našao Jelenu Marjanović

Stručnjaci su objasnili medijima da su ronioci Žandarmerije u velikoj opasnosti prilikom pretrage reke. Ronilac to radi tako što jednu ruku ispruži da bi zaštitio glavu i masku, a drugom rukom pipa dno jer mu je vidljivost nikakva, i sve vreme je vezan užetom zbog sigurnosti. Pod vodom zbog preniske temperature provodi najviše 30 minuta.

U potragu na kopnu uključena su i dva psa iz Policijske brigade, nemački ovčari Olaf i Aki Maki. Oni kada nanjuše osobu mogu da je pronađu i kada je udaljena dva kilometra, a četvorogodišnji Olaf je upravo taj koji je našao telo ubijene pevačice Jelene Marjanović u Borči.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Lili

08.01.2022 04:54

Jel to ista konobarica sto je naplatila flasu pica tri put vise nego sto kosta?

Odgovori 25 34
Veljko

09.01.2022 09:09

@Lili - Ona je naplatila koliko su popili. Tamo je piće ekstra visokih cena. Mladići se nisu sećali da li su uopšte nešto naručivali. Bili su skoro bez svesti šta se dešava.

DD

05.02.2022 13:43

@Veljko - A ti znaš ....

Marina

08.01.2022 05:09

Ako je istina to što si izgovorila, ti si sve to, pametna konobarica, gledala, a da nisi pozvala hitnu pomoć ili policiju, nego dolivala. Razmislite malo, koliko ste svi učesnici u tragediji. Nije važna zarada, osvestite se jednom, važan je život.

Odgovori 104 19