SVI DETALJI DIVLJANJA MLADOG CUNERA U CENTRU BEOGRADA: Tužilaštvo predložilo pritvor da ne bi pobegao

Autor:

Hronika

07.01.2022

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Guzijan Cuner, sin istoimenog ubijenog zemunskog kriminalca koji je pet dana izazvao niz incidenata u nocnom provodu i koji je zbog toga naknadno uhapsen, saslusan je u Prvom javnom tuźilaštvu u Beogradu.

SVI DETALJI DIVLJANJA MLADOG CUNERA U CENTRU BEOGRADA: Tužilaštvo predložilo pritvor da ne bi pobegao

Foto: printscreen

- Dana 05.01.2022. godine, po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u saradnji sa policijskim službenicima PU za grad Beograd – PS Stari Grad, određeno je zadržavanje prema M.G. u trajanju od 48 časova zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Nasilničko ponašanje iz člana 344. stav 1. Krivičnog zakonika - stoji u saopštenju tuzilastva.

Prema navodima krivične prijave iz policije Guzijan je dana 02.01.2022. godine oko 02,00 časova, u prostorijama kluba "Kasina", najpre se popeo na binu pokušavajući da se približi pevačici dok je nastupala, kada je obezbeđenje kluba bilo primorano da reaguje i da M.G. udalji sa bine kako ne bi ometao nastup, a kojom prilikom je osumnjičeni negodovao da siđe sa bine i članovima obezbeđenja izneo niz uvreda i pretnji, nakon čega je izašao iz kluba seo u svoj automobil i istim se zaleteo u izlog poslastičarnice "Gram" koja posluje u okviru kluba "Kasina" a što se sve desilo  na Terazijama br. 25, zatim se osumnjičeni udaljio svojim vozilom ka Trgu Nikole Pašića gde je kolima oštetio javnu površinu – žardinjere, metalne stubove i metalne ograde,  pobegavši sa lica mesta.

Iz tuzilastva dalje navode da je nakon  prijavljenog događaja dežurni zamenik je istog dana naložio da se za M.G raspiše potraga, pribave izjave građana, kao da se skinu nadzorne kamere, nakon čega su Policijski službenici PS Stari Grad operativnim radom pronašli okrivljenog dana 05.01.2022. godine i po nalogu tužilaštva istog lišili slobode.

Osumnjičeni M.G. je dana 07.01.2022. godine saslušan u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, u prisustvu izabranog branioca, kojom prilikom je kratko izjavio da nije kriv i da se sam predao policiji.

Nakon saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo je predložilo da Prvi osnovni sud u Beogradu prema osumnjičenom M.G. odredi pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da postoji opasnost od bekstva, kao i okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem na svedoke.

U daljem toku postupka tužilaštvo će u svojstvu svedoka ispitati očevice događaja, pregledati nadzorne kamere i izvesi druge materijalne dokaze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading