GUBI SE I POSLEDNJA NADA! U rodnom Splitu nestalog Mateja Periša vlada očaj! OGLASILE SE I KOMŠIJE NJEGOVOG OCA...!

Autor:

Hronika

07.01.2022

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga za Matejem Perišom ušla je u osmi dan, a građani Splita polako gube nadu da će njihov mladi sugrađanin, koji je pre osam dana nestao u Beogradu, biti pronađen živ.

GUBI SE I POSLEDNJA NADA! U rodnom Splitu nestalog Mateja Periša vlada očaj! OGLASILE SE I KOMŠIJE NJEGOVOG OCA...!

Foto: ST/P. DIVAC/screenshot

Policija danima pretražuje Savu i Dunav sa okolinom, ali za sada nema nikakvih informacija o Mateju Perišu.

Novinar "Kurira" Aleksandra Panić nalazi se u Splitu gde pokušava da sazna više detalja iz života nestalog mladića.

- Obišli smo porodični dom gde Matej živi u Splitu. Njegova majka nije bila kod kuće. Nalazila se u jednoj od splitskih katedrali na misi za sina - rekao je Panić u uključenju u jutarnji program "Kurir" televizije.

Panić navodi da nije bilo ničega neobičnog pred polazak Mateja za Beograd u novogodišnji provod sa drugovima.

- Pred polazak nikakvih problema nije bilo. Jako su složna porodica. Drže se zajedno. Sve je bilo uobičajno - kaže novinar Aleksandar Panić.

Porodica prema njegovim rečima ima samo reči hvale za nestalog Mateja.

- Kažu da ne znaju i ne sumnjaju šta bi moglo da se desi. Nahvalili su ga da je jedan potpuno zdrav momak sa normalnim navikama. Sportski je tip. Drugovi sa kojima je otišao su njegovi prijatelji iz detinjstva - rekao je Panić.

Novih saznanja o Mateju za sada nema, a porodica informacije dobija uglavnom iz medija.

- Porodica nema novih informacija sem onih koje i mediji imaju. Svakog momenta čekaju novu informaciju. Nisu u nekom kontaktu sa njegovim ocem koji je inače u Beogradu - rekao je Panić.

I komšije imaju samo reči hvale za Matejevog oca Nenada Periša.

- Pričao sam sa komšijama Matejevog oca. Mateja nisu toliko često viđali, ali za njegovog oca imaju samo reči hvale. Šokirani su njegovim nestankom. Kažu da se nada polako gubi - navodi Panić.

Matej Periš (27) iz Splita, podsetimo, nestao je u noći između 30. i 31. decembra nakon izlaska iz beogradskog kluba "Gotik" kad mu se izgubio svaki trag.

Policija, uključujući i ronioce Žandarmerije, danima pretražuje Savu i Dunav i okolinu jer se na snimcima nadzornih kamera vidi da je nakon izlaska iz kluba u jednom momentu sišao niz stepenice na keju i to navodno sa namerom da obavi nuždu.

Pojavili su se i brojni snimci na kojima se Matej vidi kako u noći nestanka trči okolnim ulicama. Pojavio se i snimak na kome se nepoznata osoba vidi kako otprilike u to vreme pliva Savom, ali za sada nema potvrde da je u pitanju nestali Splićanin.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću moli se da o tome obavesti MUP Srbije ili da se javi na broj telefona koji je porodica navela kao kontakt: +38598432700.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milica

07.01.2022 09:52

Srce mi se cepa od tuge. Boze nadji ovog mladog momka!!!

Odgovori 47 1
Jerrey

07.01.2022 12:58

Stvarno ste smece.