DRUGOVI NESTALOG MATEJA SU, IPAK, SAKRILI JEDNU STRAŠNU STVAR, ČAK I OD NJEGOVOG OCA! Policajac Veljko Mijailović otkriva i koju!

Autor:

Hronika

06.01.2022

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je više nego u uobičajenim okolnostima uključena u potragu za mladićem iz Splita, a predsednik Policijskog sindikata Srbije otkriva tačno ponašanje mladića pre nestanka.

DRUGOVI NESTALOG MATEJA SU, IPAK, SAKRILI JEDNU STRAŠNU STVAR, ČAK I OD NJEGOVOG OCA! Policajac Veljko Mijailović otkriva i koju!

Foto: Facebook, ST-V.Lukić

Matej Periš (27), mladić iz Splita, nestao je u noći između 30. i 31. decembra, a predsednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović je obelodanio detaljno ponašanje i kretanje Spićanina pre nestanka. Otkrio je i da su kod grupe mladića iz Splita pronađene nedozvoljene supstance.

- Policija je više nego u uobičajenim okolnostima uključena u potragu za mladićem iz Splita. Mi mislimo da je u pitanju dete, jer je osoba jako mlada, a tada se traga i van radnog vremena - istakao je Mijailović.

Predsednik policijskog sindikata je otkrio tačno kretanje  mladića i  istakao činjenicu da je društvo iz Splita gotovo sat kasnije primetilo da im prijatelja nema.

- Momci iz Splita su došli u Beograd 30. decembra, a u smeštaj na Dorćolu su ušli nešto pre 18 časova. U smeštaju su već počeli da konzumiraju alkoholna pića. Oko 21 čas su otišli u restoran "Ambar" gde su takođe pili alkohol. Nastavili su provod u klubu "Gotik", a tamo su naručili veliku količinu alkohola - otkrio je detalje iz istrage Mijailović.

Republika

Foto: Tanjug

Veljko Mijailović

 

Kako je potvrdio ranija pisanja, mladići jesu konzumirali opijate, od kojih je najopasniji narkotik "spid".

- Možete misliti kako je to uticalo na njihova tela - alkohol plus narkotici. Matej je negde oko 1.40 ustao od stola i naglo izašao napolje. Činjenica je da su njegovi drugovi skoro sat vremena kasnije primetili da ga nema. Nestanak su prijavili sutradan popodne - otkriva Mijailović.

Naglašava da je policija od samog starta od njih dobijala rezervisane informacije.

Nisu spominjali opijate, jer oni Matejevog oca poznaju i vole, a on nije znao da mu sin konzumira drogu. Međutim mi smo našli tragove u kombiju u kojem su došli iz Hrvatske, kao i u smeštaju u Beogradu. Oni su konzuimirali drogu, najverovatnije svih sedmorica. Tu drogu su doneli sa sobom - navodi Mijaliović.

Dodaje da policija savesno radi svoj posao i da samo mogu da se nadaju da će pronaći mladića živog.

- Što više vremena protiče, to je nade sve manje. Ali nećemo odustati dok ne rešimo ovaj slučaj. Kao i svaki slučaj kada je u pitanju dete, policajci se predaju zadatku više nego inače - zaključuje Veljko Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Mirko

06.01.2022 10:49

To nije dete to je odrastao covek koji je drogira i alkoholicar.

Odgovori 84 129
sana

06.01.2022 23:44

@Mirko - Mirko, malo pazite sta pricate, jer nema potrebe da pricate gluposti ako nekog ne poznajete. Sta bi ti rekao onda da mozd to bas svako radi kome pozli nege u kaficu. Procitajte na caspis Zena, ako je jos moguce, jer su upravo nedelju dana pre nove godine objavili originalne sms poruke iz telefona devojaka, i mladica koji su svasta doziveli u lokalima, gde devojke bukvalno padnu vec kod stola ili kasnije im ne bude dobro, a i muskarci. To je strahota sta se ne radi, tako da niko nema sigurnosti kad negde izadje. Mnoge devojke su napisale da nikad nebi mogle pomisliti npr. za konobra da je u stanju da tako nesto napravi. Ali cinjenica da je Matej trcao posle toga, verovatno je znao da ako mu je neko nesto podmetnuo da mora da kroz trzcanje to sve eliminise, ipk je on sportista. Zato i pisem ovo zbog mladih koji izlaze. Trebalo bi svaki lokal zatvoriti i debelu kaznu odrediti ako se potvrdi da se to tamo radi. Da se konacno napravi red i mir. Daj Boze samo da se konacno pronadje ziv i zdrav, kao i onaj drugi decko koji je otisao od kuce i poneo svoje diplome, kako kazu njegovi roditelji. Sigurno mu je neko ponudio posao. A koliko su ljudi zlobni, nista im nije sveto.

Odgovori 23 11
Milena

06.01.2022 11:53

Kao prvo molim vas Mijailovicu radi tacnosti to je ipak vazno nisu prijavili sutradan nego istog dana uvece!!!Matej je tako reagovao zato sto je njemu verovatno prvi put da koristi opijate!Verovatno su mu stavljeni u pice i naravno nije znao sta mu se desava.Mozda je to uradio neko od ta tri momka koje devojka ne poznaje.Daj Boze da se negde sakrio,nadamo se i to zelimo vise nego ista!

Odgovori 175 112
saricdule@gmail.com

06.01.2022 14:39

@Milena - Jeste ubacili mu drogu u piće,jel mislite da se droga tako deli ko da je džabe,pustite te priče.Lik se otkinuo i pukao,zato je izleteo da bi došao sebi.Samo da nebude a biće da su ga neki Srbi negde sačekali,prebili,opljačkali i Bog zna šta već hrvati mogu slagati ako se loše sve završi.

Odgovori 90 146