"MOLIMO SE DA JE MATEJ DOBRO"! Oglasio se Goran Vesić, ocu nestalog Splićanina ponudio smeštaj

Autor: Republika

Hronika

05.01.2022

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda potvrdio je izjavu ambasadora Hrvatske u Srbiji Hidajeta Biščevića da je Beograd ponudio pomoć Nenadu Perišu, ocuĐ'e8Mateja koji je nestao 31. decembra prošle godine.

"MOLIMO SE DA JE MATEJ DOBRO"! Oglasio se Goran Vesić, ocu nestalog Splićanina ponudio smeštaj

Foto: printskrin

- Grad Beograda ponudio je pomoć Nenadu koji se nalazi u našem gradu gde čeka rezultate potrage za sinom nestalim poslednjeg dana prošle godine. Nisam o tome želeo javno da govorimĐ'e8ranije dok to nije rekao ambasador Hrvatske u Srbiji. U ime grada Beograda ponuđen je smeštaj za porodicu i svaka druga pomoć koju možemo da pružimo. Nenad je zahvalio i rekao da su mu mnogi Beograđani ponudili da bude njihov gost dok traži sina - kaže Vesić i dodaje:

Republika

Foto: Printskrin

Otac nestalog Mateja ne gubi nadu - Nenad Periš

- Grad Beograd i sve naše građanke i građani solidarni su sa porodicom Periš i molimo se da je njihov sin a, naš gost Mateja dobro. Srpska policija ulaže maksimalne napore da pronađe Mateja u šta se uverio i Nenad. Beograđanke i Beograđani su i sada, kao mnogo puta ranije, pokazali solidarnost i svi se nadamo da će sve završiti dobro i da će porodica Periš pronaći sina.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading