HVALA VUČIĆU I SRPSKOJ POLICIJI: Otac nestalog momka iz Splita o dosadašnjem toku istrage

Autor:

Hronika

05.01.2022

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Periš na pitanje da li je u kontaktu s MUP-om Hrvatske, odgovara da nema potrebe za tim

HVALA VUČIĆU I SRPSKOJ POLICIJI: Otac nestalog momka iz Splita o dosadašnjem toku istrage

Foto: Printskrin

Nenad Periš

Nenad Periš, otac mladića koji je nestao u Beogradu, Mateja Periša, dao je izjavu za medije uoči sastanka kod Ambasade Republike Hrvatske u Beogradu, u kojoj još jednom moli za pomoć u pronalasku svog sina.

Komentarisao je i odnos s MUP-om Srbije i dosadašnji tok istrage, objavio je zagrebački Jutarnji list.

Imamo odličnu saradnju, ako iko na ovom svetu može nešto da napravi to je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije. Ja im se po stoti put, u lično ime i u ime svoje porodice zahvaljujem – rekao je Periš.

Ja samo želim da se moj sin nađe. Pokušavam biti trezven. Pokušajte shvatiti moj vapaj. Hvala svima na pomoći i saosećanju, od Beograda do mog Splita i predsednika Vučića, koji je pokazao da brine o tom slučaju – rekao je Nenad, jedva zadržavajući suze.

Republika

Foto: Printskrin: Youtube/ Radio-televizija Vojvodine

Nenad Periš, otac nestalog Mateja Periša

Na pitanje je li u kontaktu s MUP-om Hrvatske, odgovara da nema potrebe za tim.

Ne, ja ne učestvujem u istrazi, niti želim. Ja sam laik i otac mladog čoveka kog traže. Oni mogu da rade što misle da treba, ja im dajem podršku i nema potrebe da se namećem. Onaj kog traže je Matej Periš, ništa drugo nije važno – navodi Periš.

Na saradnji se zahvalio i novinarima.

Ovu potragu obavlja MUP Srbije, ja sam tu samo da tražim svog sina i nemam nikakve informacije. Kada bih imao, ne bih ih ni dao. Istraga nije dovršena i moj cilj je da se moj sin nađe. Jedini način da se to dogodi jeste da se cela stvar radi iskreno - rekao je Periš dok je pokušavao da zadrži suze.

Pokušavam vam reći da je u interesu svih nas da nađemo Mateja. Zato molim vas, poslušajte moj vapaj da ne radite priču na ovaj način. Sve što možete usmeriti, usmerite. Neće se ništa dogoditi ako jedan dan ne izađe moje ime ili slika na televiziji ili novinama – zaključno je poručio Periš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading