SPLIĆANI TROŠILI NOVAC NA ENORMNU KOLIČINU ALKOHOLA: Popili četiri flaše viskija i šest flaša vina, obezbeđenje ih smirivalo sve vreme (FOTO)

Autor: Republika

Hronika

04.01.2022

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Splićana u kojo je bio nestali Matej Periš (27) u klubu "Gotik" u Beton hali kobne noći između 30. i 31. decembra bila je odlično raspoložena. Oni su naručivali flaše alkoholnih pića u velikim količinama, otkriva izvor koji je te večeri bio u "Gotik" i koji kaže da nije bilo moguće ne primetiti grupu od sedmorice mladića iz Splita.

SPLIĆANI TROŠILI NOVAC NA ENORMNU KOLIČINU ALKOHOLA: Popili četiri flaše viskija i šest flaša vina, obezbeđenje ih smirivalo sve vreme (FOTO)

Foto: Facebook, ST-V.Lukić

Takođe, Kurir je saznao da su kobne večeri konzumirali spid i sinteticke droge.

Društvo je bilo bili u iznajmljenom stanu, odakle su otišli u jedan restoran u blizini "Gotika", a zatim prešli u "Gotik". Društvo u kome je bio Matej čitave večeri naručivalo je u klubu i vino i viski, a uz koristili spid i sinteticke droge.

- Društvo u kojem je Matej bio naručivalo je velike količine alkohola. Uzeli su četiri flaše viskija, šest flaša vina... Bilo je tu svega i svačega. Bili su bučni i zato ih je obezbeđenje i smirivalo s vremena na vreme - ispričao je Blicu ovaj očevidac.

Matej je pre izlaska iz kluba bio vidno pijan i vidno se teturao kada je napustio klub. Sigurnosne kamere zabeležile su čudno ponašanje nestalog momka koje je najverovatnije izazvano kombinovanjem alkohola i droge.

Prema toj teoriji, mladić je uskoro postao dezorijentisan, čime se onjašnjava njegovo čudno ponašanje na snimcima zabeleženim nadzornim kamerama, na kojima se vidi kako ispod Brankovog mosta pokušava da uđe u taksi iako je u tom trenutku samo 200 metara udaljen od "Gotika".

- On je dugo trčao, možda i oko sat vremena. Možda je mislio, ako je konzumirao alkohol ili šta već, da će za tih sat vremena doći sebi - kazao je danas Slobodan Mišković, bivši inspektor za otmice i iznude.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću moli se da o tome obavesti MUP Srbije ili da se javi na broj telefona koji je porodica navela kao kontakt: +38598432700.

(Republika/Blic)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veljko

04.01.2022 21:08

Viski i vino - opasna kombinacija. Ako je bilo i raznih drugih supstanci - još opasnija kombinacija. Mladi ne treba tako da rade.