OTAC NESTALOG MATEJA NE DA NA NJEGOVE PRIJATELJE! Ne sumnjam u tu decu, rasli su sa mojim sinom, sa mnom plakali! SAMO MU JEDNA STVAR NIJE JASNA!

Autor:

Hronika

04.01.2022

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac nestalog Mateja Periša (27) Nenad izjavio je da, nažalost, nema novih vesti oko nestanka sina.

OTAC NESTALOG MATEJA NE DA NA NJEGOVE PRIJATELJE! Ne sumnjam u tu decu, rasli su sa mojim sinom, sa mnom plakali! SAMO MU JEDNA STVAR NIJE JASNA!

Foto: facebook.com/printscreen

Nenad i Mateja Periš

- Ne spavam nikako od kada se ovo dogodilo. U Beogradu oči nisam sklopio ni trena, a ležim s Matejevom jaknom u zagrljaju jer tako osećam njegove mirise i to mi daje snagu. Ovo ne bih poželeo nikome, ni najvećem neprijatelju - rekao je Nenad Periš za Slobodnu Dalmaciju.

Na pitanje da li su Matejevi prijatelji mogli brže, bolje i preciznije reagovati kod Matejevog nestanka, Nenad je odgovorio:

- U te momke i njihove namere nikada nisam posumnjao jer to su najbolji Matejevi prijatelji od detinjstva. Video sam tu decu po dolasku u Beograd utučenu, plakali su ispred mene i sa mnom. Nije fer govoriti da li su nešto mogli bolje ili gore. Postupili su iskreno i kako su mislili da je najbolje, a u njihove najbolje namere nikada nisam ni posumnjao - govori Periš.

Misli da je policija kontaktirala s vozačem taksija koji Mateju nije hteo da otvori vrata, ali detalje ne zna.

- Znam samo da sam im objašnjavao da taksiji u Splitu nikad ne pale svetla kad su zauzeti s putnicima i da moj Matej kad je išao da traži taksi to nije znao. Bolje bi bilo da ga je primio u taksi jer bi mi sada znali mnogo više. Ne znam ni da li je Matej jaknu ostavio da bi se vratio u klub, ne znam zašto je nije poneo. Znam samo da je naručio bocu pića za svoj sto koje je platio i da se posle toga digao i izašao iz Gotika - kaže Periš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading