MATEJ PERIŠ VIĐEN JUTROS NA DORĆOLU!? Jeo u pekari pa se spustio niz Kralja Petra!

Autor:

Hronika

04.01.2022

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednoj pekari na Dorćolu, jutros oko devet sati, navodno je viđen muškarac koji podseća na nestalog Splićanina Mateja Periša.

MATEJ PERIŠ VIĐEN JUTROS NA DORĆOLU!? Jeo u pekari pa se spustio niz Kralja Petra!

Foto: Printscreen

Kako javlja izvor "Telegrafa", muškarac koji veoma podseća na Periša imao je na sebi crnu jaknu, pantalone i crne patike, a kretao se nizbrdo Ulicom kralja Petra.

Čovek ima izrazito svetlu kosu, i osoba koja ga je videla bila je ubeđena da je reč o nestalom Splićaninu.

Danas je peti dan nastavka potrage za nestalim Splićaninom u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Pera

04.01.2022 16:30

Svi ovi što lažno prijavljuju treba da odgovaraju.

Odgovori 85 5
Zlata

04.01.2022 17:27

Zasto nije pozvana policija? Ma dajte vise te gluposti

Odgovori 58 5
Vlado

05.01.2022 08:15

Evo vec 5 dana ima od kad je nestao ovaj momak. Splicanin iz Hrvatske. Niko nezna razlog njegovog nestanka. Mala je vjerovatnoca da je on iscenirao svoj nestanak,jer u Splitu nije imao nikakve probleme. U Beogradu je bio malo vremena da bi stekao neke neprijatelje. Psihički je stabilan,ostaje pitanje zašto je nestao. Ako,pretpostavljam,je slučajno upao u rijeku male su šanse da bi prezivio više od 5 minuta. I to je puno sobzirom da je voda hladna i da bi brzo dobio hipotermiju. Što znači da je mrtav vec odavno. Mislim da će ga za par dana naći negde nizvodno. Vjerovatno je zakačio granje ispod vode i tako ostao ispod površine vode. Ja bih da budem iskren volio da ga nadu živog i zdravog mada u to ni sam ne vjerujem. Neka ga dragi bog pogleda i pokloni mu život. Drugi put će paziti da kad popiješ previše alkohola a on je bio sportista i nije konzumiram alkohol da ga je on doveo do stanja da nije bio svestan sta radi. Otud i činjenica da je ili sam ušao u vodu ne razmišljajući zbog alkohola ili je slučajno upao u nju. A to bi za njega bilo fatalno. Neka mu je dragi bog u pomoc

Odgovori 13 4