NEMANJA (20) PRE SUDARA BIO MRTAV: Otkriven uzrok smrti troje mladih kod Valjeva

Autor:

Hronika

03.01.2022

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na licu mesta poginuli su svi putnici u automobilu koji je podleteo pod kamion na putu Šabac - Valjevo 28. decembra.

NEMANJA (20) PRE SUDARA BIO MRTAV: Otkriven uzrok smrti troje mladih kod Valjeva

Foto: Facebook

Moždani udar koji je za volanom "pežoa 307" doživeo Nemanja A. (20), iz Osečine, navodno je uzrok teške saobraćajne nesreće 28. decembra, u selu Draginju, na putu Šabac - Valjevo, u kojoj su na mestu poginuli i njegova devojka Irena M. (20) i Ognjen P. (21), oboje iz Valjeva.Obdukcija pokazala da je doživeo moždani udar u toku vožnje.

Obdukcija je, naime, pokazala da je Nemanja neposredno pred stravičan sudar automobila sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog pravca već bio mrtav.

Republika

Foto: Facebook

Poginuli u nesreći kod Bogatića

 

Nesreća u kojoj je stradalo troje mladih, dogodila se na pravoj deonici magistralnog puta, a "pežo" koji se kretao ka Valjevu je bez preticanja i tragova kočenja iznenada prešao na suprotn traku u udariou u prednji levi deo kamiona, koji je dolazio u susret. Vozač teretnjaka je, prema nezvaničnim saznanjima, uočio da je mladić digao ruke sa volana "pežoa" prema svojoj glavi i da je onda došlo do skretanja u suprotnu traku i sudara.

Nemanja je u Novom Sadu studirao Tehnički, a njegova devojka Irena Pravni fakultet. Bio je sportista, trenirao je i igrao košarku u rodnoj Osečini. Ognjen je bio perspektivni igrač i najbolji strelac Rukometnog kluba “Metalac” u Valjevu. Godinu dana ranije, njegov otac poginuo je dok se kretao prugom Beograd - Bar, kada je na njega naleteo voz.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Crni

04.01.2022 08:47

Malo je cudno da neko od 20 godina dozivi mozdani udar. Bilo bi zanimljivo da vidimo da li je bio pod lekovima, alkoholom, narkoticima da li je i kada vakcinisan i kojom vakcinom itd. Mala, vrlo je mala verovatnoca da se nesrecni slucaj samo desio. Kod mene je moguce da se samo desi u mojima godinama ali sa 20..... Malo verovatno.

Odgovori 12 11