TELO ĆE ISPLIVATI ZA ČETIRI ILI PET DANA: Šokantne pretpostavke kapetana Zdravkovića o nestanku Splićanina, SUROVI OPIS (VIDEO)

Autor: Republika

Hronika

03.01.2022

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matej Periš, momak iz Splita nestao je u novogodišnjoj noći, a sada se o čitav slučaju izjasnio i kapetan obalske straže Vladica Zdravković

TELO ĆE ISPLIVATI ZA ČETIRI ILI PET DANA: Šokantne pretpostavke kapetana Zdravkovića o nestanku Splićanina, SUROVI OPIS (VIDEO)

Foto: ST/P.Divac

- Svako dete nam je bitno. Žao nam je što se ovo dogodilo. Za Beograd je ovo tužan trenutak. Lice se vodi kao nestalo. Ne smemo da tvrdimo da se utopilo ili da je oteto - naveo je kapetan obalske straže Vladica Zdravković.

O nagađanjima da je upao u vodu u toku obavljanja fiziološke potrebe, kapetan je rekao:

- Pretpostavka je da je zbog zauzetosti toaleta, izašao da izvrši fiziološke potrebe, činjenica je da je reka jaka i hladna​. Sam grad je naložio da se ograda ofarba u belo, da bi noću bilo vidljivo. Reka je jaka, ide 10km na čas. Temperatura je između četiri i pet stepeni - istakao je kapetan.

Kako je objasnio, telo može "izaći na površinu" tek za četiri ili pet dana.

Ukoliko se utopio, telo nije palo na dno, niti je na površini, ono u polukosom stanju pluta rekom i ide ka Dunavu. Ovo je sve pretpostavka, ja se izvinjavam što na ovako surov način pričam ovako... Da bi telo isplivalo potrebno je četiri do pet dana - kaže kapetan obalske straže. 

Kapetan Zdravković je istakao da se i sam ministar policije Aleksandar Vulin lično angažavao u slučaju nestanka Mateja Periša iz Splita.

Podsetimo, u novogodišnjoj noći u Beogradu nestao je 27-godišnji mladić iz Splita Matej Periš.

Poslednji put je viđen u klubu gde se veselio s društvom, nakon čega se odvojio od njih i nestao. Nestanak Splićanina uzburkao je region, a istraga još uvek nije dala rezultate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading