NESTANAK METEJA PODSEĆA NA SLUČAJ BARBARE VITEZ! Sumorna prognoza stručnjaka: ŠTO VREME VIŠE PROLAZI, MANJE SU ŠANSE DA ĆE BITI PRONAĐEN ŽIV!

Autor: Republika

Hronika

03.01.2022

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matej Periš, mladić iz Splita, nestao je 31. decembra 2021. u Beogradu negde oko 2.30 časova. Ovaj slučaj uznemirio je javnost, a povodom toga oglasio se pravnik i bivši pripadnik Službe državne bezbednosti Božidar Spasić.

NESTANAK METEJA PODSEĆA NA SLUČAJ BARBARE VITEZ! Sumorna prognoza stručnjaka: ŠTO VREME VIŠE PROLAZI, MANJE SU ŠANSE DA ĆE BITI PRONAĐEN ŽIV!

Foto: printscreen

Matej Periš i Barbara Vitez

Kako Mateja nema već četiri dana, iz iskustva bivšeg obaveštajca, najverovatnije se dogodila tragedija.

Ipak, napominje da je važno ostaviti nadležne službe da vrše potragu.

- Ili je upao u Savu ili se u gradu zagubio, što bi bilo sasvim nelogično. Najinteresantnije kod ovog sluča je da vreme protiče. Što više vremena prolazi, biće teže da se nešto uradi da se pronađe živ - ističe Spasić.

- Ovaj slučaj me podseća na slučaj male Barbare koja je pala u vodu kod Sente i koja nikad nije pronađena. Meni se kao bivšem policajcu čini da je neka tragedija na pomolu - napominje bivši pripadnik Službe državne bezbednosti.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

 

Da podsetimo, Matej Periš je bio sa dugovima u klubu "Gotik" u Beton hali u Beogradu, gde je negde posle 2 časa iza ponoći poslednji put viđen.

Prilikom istrage nestanka mladića iz Splita, pregledani su snimci sigurnosnih kamera, na kojima se vidi kako Matej napušta prestonički klub i kreće se ka ogradi postavljenoj kraj Save.

Kako prijatelji tvrde, Matej se od njih udaljio kako bi otišao u toalet. Pretpostavka je da je izašao napolje zbog gužve kako bi izvršio nuždu i da se zbog toga uputio ka Savi.

Nenad Periš, otac nestalog mladića, koji je sinoć stigao u Beograd, negira da je Matej mogao upasti u vodu i utopiti se, nevodeći da je trenirao vaterpolo i da je bio izvrsan plivač.

Policija češlja i kopno i vodu u blizini Ušća kako bi pronašla mladića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sana

03.01.2022 12:04

Bozidar Spasic nema blage veze sa zivotom, osim zna dobro da blebece. Sramota. A ako je vec to mesto toliko opasno gde moze neko da ide na stepeniste i gde je magla i gde kamere ne mogu da snime, itd. zasto se tamo ne postavi sluzba ispred za svaki slucaj a i iz iskustva da niko ne moze da prolazi dalje. Pogotovo pijana deca. Sram vas bilo zgubidani u policiji i obezbedjenju za cega primate platu. Tako ste posteno radili i u slucaju Belivuka. Treba vas tuziti.