SRAMOTNO PONAŠANJE ŽARKA POPOVIĆA: Bivši šef Odseka za krvne delikte ponovo izvređao Tijanu Jurić, uporedio je sa prostitutkom (VIDEO)

Autor:

Hronika

02.01.2022

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji šef Odseka za krvne delikte Žarko Popović Pop gostujući na Televiziji Happy u emisiji "Na pravom mestu" izneo je skandalozne komentare o ubistvu Tijane Jurić.

SRAMOTNO PONAŠANJE ŽARKA POPOVIĆA: Bivši šef Odseka za krvne delikte ponovo izvređao Tijanu Jurić, uporedio je sa prostitutkom (VIDEO)

Foto: printscreen/TV Happy

Naime, Žarko Popović Pop je objašnjavao Kristijanu Goluboviću detalje ubistva Tijane Jurić, i tom prilikom ga upitao da li bi on pustio maloletnu ćerku "ispod Plavog mosta", navodeći da je odgovornost za monstruozno ubistvo na ocu.

Pitao sam Predojevića, izvinite ko je taj gospodine? Da on objašnjava kako treba to raditi. On je otac devojčice, koja je ubijena, Kristijane, sa 15 godina, na magistralnom putu u neko gluvo doba noći, gde je njegova odgovornost da pusti devojčicu u to doba? Zamisli, Kristijan, da ti pustiš svoju ćerku da šeta ispod Plavog mosta - pitao je Kristijana, koji je odgovorio:

- Ma nikako.

Popović je nesrećnu devojčicu koja je stradala jula 2014 godine, kada je oteo a zatim mučio Dragan Đurić, uporedio sa prostitukom ispod plavog mosta.

Žarko Popović Pop je direktno, bez srama optužio Tijaninog oca Igora Jurića za smrt ćerke.

Pitam se, gde je kraj i koji je motiv? Opet nacionalna frekvencija, juče je nosila “šorcić” a danas je šetala “ispod plavog mosta”? Da li će iko odreagovati ili zaista želite da mi, roditelji izgubimo razum? Ne znam ko je ovaj zao čovek, ali da li može shvatiti koliko ovo boli? - napisao je Igor Jurić, otac ubijene devojčice, na Tviteru deleći video u kojem nekadašnji šef Odseka za krvne delikte vređa njegovu ćerku, prenosi Informer.

 

 

​Ovo nije prvi put da je Popović izneo ovakve gnusne optužbe. Pre nekoliko dana je javno izneo da je devojčica silovana jer je nosila kratak šorts. Tada se voditelj emisije u kojoj je izneo ove užasne tvrdnje, Srđan Predojević, oglasio i rekao da ga više neće pozivati u emisiju.

Tijana je nestala 2014. godine. Potraga je trajala 13 dana, a onda je pronađena na zapuštenom smetlištu u naselju Čonoplja u opštini Sombor. Za njenu smrt odgovoran je Dragan Đurić, koji je osuđen na 40 godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Vesko

03.01.2022 10:41

Za koju li je policiju radio ovaj daj nazovi policajac!?

Odgovori 10 4
NADA

03.01.2022 18:47

TREBA MU PSIHIJATAR

Ero

04.01.2022 09:48

Sta je pogresno rekao covek?

Odgovori 2 11
Mošorinac

07.01.2022 15:09

Ovakav ološ,kao što je ovaj popović treba zaključati u kavez i ključ baciti u mutnu reku!