OTAC NESTALOG MLADIĆA GRCA U SUZAMA: DA MI JE DA GA NAĐEM, PA MAKAR SAMO DA GA POLJUBIM! Potresna ispovest oca mladog Splićanina: KOPNI MI NADA!

Autor: Republika

Hronika

02.01.2022

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresnu izjavu Nenada Periša preneli su beogradski mediji s nadom da će Matej Periš (27), koji je nestao sinoć iz kluba Gotik, biti uskoro nađen.

OTAC NESTALOG MLADIĆA GRCA U SUZAMA: DA MI JE DA GA NAĐEM, PA MAKAR SAMO DA GA POLJUBIM! Potresna ispovest oca mladog Splićanina: KOPNI MI NADA!

Foto: Facebook

U potrazi za Matejem Perišem uključio se i njegov otac Nenad Periš

Nenad Periš, otac Mateja Periša (27) iz Splita, koji je nestao u Beogradu, kaže da se sa sinom poslednji put čuo 30. decembra oko 17 časova i da nije primetio ništa neobično tokom razgovora.

Nesrećni Nenad će uskoro stići u Beograd kako bi pomogao u potrazi za svojim sinom, a kako je priznao medijima, kopni mu nada da će svoje dete prona-ći živo i zdravo. On je kroz suze otkrio da je Matej po struci ekonomista, kao i da se čitavog života bavi sportom. Preko leta je radio kao skiper, za upravljanje jahtama.

- Imao je organizovan i poslovni život, završio je škole... Taj odlazak na doček Nove godine bio je prvi put da je u Beogradu. Trebalo je da se danas vrati u Split sa svojim prijateljima, sa kojima je došao kombijem u Beograd. Evo, jedan mladi momak na početku svog života... sa završenim fakultetom... - isprekidano je za "Blic" govorio Matejin otac.

Kako je istakao, prošlo je mnogo vremena otkad je poslednji put čuo sina, zbog čega mu kopni nada. 

- Samo da Mateju nađem, pa makar ga morao samo jednom poljubiti - jedva, kroz plač je izgovorio nesrećni čovek. 

Periš je rekao da će danas posle podne stići u Beograd i da će se prvo naći sa prijateljima svog sina u klubu ''Gotik'', da bi, kaže, rekonstruisali ono što se dogodilo.

Zahvalio je srpskoj policiji koja, kako kaže, profesionalno i stručno radi svoj posao kako bi pronašla nestalog Mateja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Konda

02.01.2022 12:55

Mogli su se napiti i u Splitu.

Odgovori 31 18