HOROR U SJENICI, MONSTRUM TUKAO I ŠUTIRAO ŽENU, ČITAVA SOBA BILA JE KRVAVA: Iz straha sam počela da uriniram bez kontrole, pretio je meni i porodici!

Autor: Republika

Hronika

02.01.2022

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznaje Republika.rs, prijavu protiv nasilnika je podnela njegova nevenčana supruga, koja od avgusta prošle godine trpi psihičko i fizičko zlostavljanje.

HOROR U SJENICI, MONSTRUM TUKAO I ŠUTIRAO ŽENU, ČITAVA SOBA BILA JE KRVAVA: Iz straha sam počela da uriniram bez kontrole, pretio je meni i porodici!

Foto: Ilustracija: Republika. rs, Pixabay

Ilustracija

Zastrašujuće zlostavljanje odigralo se u porodičnoj kući u selu Čitluk u Sjenici, gde je nasilnik svoju nevenčanu suprugu u novogodišnjoj noći toliko tukao da joj je curila krv iz nosa i umazala čitavu sobu, a od straha zbog nasilnika nesrećna žena sada, kako je ispričala u prijavi, nije u stanju da kontroliše uriniranje. 

Prema njenim rečima, nasilje je počelo gotovo od prvog dana kada je ušla u zajednicu sa partnerom u avgustu 2021 godine.

- Podnosim prijavu protiv svog nevenčanog supruga jer me je tukao, držao zaključanu u kući i uzeo mi telefon, i to sve bez ikakvog razloga i povoda. Živim sa njim od avgusta 2021. i od samog početka od njega trpim fizičko i psihičko nasilje. Govori mi da sam luda i da će se ubiti ako ga ostavim, ali i da će ubiti mene i celu moju porodicu. Svakodnevno me udara i šutira po celom telu, bez ikakvog razloga. Više puta me je terao iz kuće, ali mi nikad nije dozvolio da odem kod mojih - ispričala je nesrećna žena i dodala da ju je 31. 12. on bez ikakvog razloga udario više puta po glavi, išutirao je i zavrtao joj ruku zbog čega otad ne kontroliše uriniranje. 

- Toliko me je izubijao da mi je raskrvario nos, cela soba je bila krvava. Dan kasnije, kada su kod mene došle majka i sestra, on ih je psovao, govorio im da me vode iz kuće i pretio im da će pobiti i njih i mene. Sa njima sam otišla u Dom zdravljaa, gde mi je ukazana pomoć. Molim radnike iz policijske stanice da zaštite mene i moju porodicu - apelovala je ona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading