UŽAS U PRIŠTINI ZA NOVU GODINU, JEDNA OSOBA UPUCANA, SEDMORO POVREĐENO ZBOG PIROTEHNIKE! Prava drama tokom dočeka 2022. godine!

Autor: Republika

Hronika

01.01.2022

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari su saopštili da je prethodna, novogodišnja, noć u Prištini protekla mirinije nego ranijih godina, ali da je ipak bilo više nego ozbiljnih scena.

UŽAS U PRIŠTINI ZA NOVU GODINU, JEDNA OSOBA UPUCANA, SEDMORO POVREĐENO ZBOG PIROTEHNIKE! Prava drama tokom dočeka 2022. godine!

Foto: Tanjug/AP

Žurke su se nekima pretvorile u noćnu moru/Ilustracija

U Prištini je u novogodišnjoj noći sedam osoba zadobilo povrede od pirotehničkih sredstava, a jedna osoba je povređena slučajnim metkom u predelu ruke.

Dežurni lekar na Urgentnom centru Univerzitetskog kliničkog centra u Prištini Agron Čitaku izjavio je da je troje povređenih zadržano na lečenju, prenose prištinski mediji.

Kako navodi Blic, Čitaku je rekao da je ove godine broj građana koji su zadobili povrede od pirotehničkih sredstava manji nego pretodnih.

Na Kosovu i Metohiji su i za vreme novogodišnjih praznika na snazi protivepidemijske mere, pa je kretanje građana zabranjeno od ponoći do pet časova ujutro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading