UHVAĆENA ČEDOMORKA U PARAĆINU Studentkinja i njeni roditelji ubili tek rođenu bebu?!

Autor: alo.rs / novosti.rs

Hronika

22.12.2017

11:54 >> 16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka A.Ć. (22) privedena je u paraćinsku policiju zbog sumnje da je nakon porođaju učestvovala u ubistvu novorođenčeta. Zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo ubistva u saizvršilaštvu, njenim roditeljima S.Ć. i M.Ć. određen je pritvor do 30 dana.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Protiv devojke biće podneta krivična prijava u redovnom postupku, a njeni roditelji su zadržani zbog sumnje da su ubili novorođenče, saznaje Alo

Roditelji su uhapšeni skoro mesec dana nakon događaja jer je obdukcijom i veštačenjima utvrđeno da je dete rođeno živo. 

Tragedija se dogodila krajem novembra u selu Stubice kod Paraćina.

Sumnja se da je nesrećna devojka krila trudnoću od roditelja i da je nakon što se porodila u porodičnoj kući ubila tek rođenog sina. Slučaj je otkriven kada su roditelji devojke alarmirali Hitnu pomoć zbog njenog obilnog krvarenja. Tada su lekari konstatovali da se mlada žena nedavno porodila, što je ona, prema nezvaničnim saznanjima, negirala. Odmah je obaveštena policija, koja je u kući pronašla beživotno telo novorođenčeta.

Obdukcijom je ustanovljeno da je beba rođena živa, odnosno da je prodisala.

Iako je privedena samo majka bebe, policija u saradnji sa tužilaštvom i dalje radi na ovom slučaju. Oni pokušavaju da utvrde sve okolnosti pod kojima je beba umrla i eventualno da li je Aleksandri neko od ukućana pomogao da se reši trudnoće.

Meštani sela Stubice u neverici su komentarisali tragediju u komšiluku, tvrdeći da se radi o istaknutom i cenjenom domaćinu.

- Svi smo u šoku i selo tako nešto ne pamti. Pa znate li vi da je devojčin otac mlad, vredan čovek, koji ih je svojim radom obezbedio? Niko u selu zapravo ne zna šta se dogodilo, znamo samo da je prvo došla došla Hitna pomoć, a nedugo zatim i policija. Čula sam da je Aleksandra privedena, ali su zatim njeni roditelji nestali i nigde ih nema - objašnjava njihova rođaka, moleći da joj ne pominjemo ime.

RepublikaFoto: pixabay.com/Ilustracija
Foto: Ilustracija

Komšije u selu objašnjavaju da ih je prvo šokirala informacija da je A. Ć. bila trudna, a potom i da je privedena.

- Ko zna šta se tu sve dešavalo i postavlja se pitanje zašto ona roditeljima nije rekla za trudnoću, nego se sve ovako završilo. Priča se svašta, ali je činjenica da njih od posete policije nema. E sad, da li si su komšija i njegova porodica otišli kod njegovih roditelja, koji žive u Švajcarskoj, ili je u pitanju nešto drugo, ovde sa sigurnošču niko ne zna - priča komšinica.

Komšije kažu da ne mogu da veruju da je u pitanju čedomorstvo jer su ćerke njihovog komšije lepo vaspitane i kulturne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading