DIVLJAK KOJI JE U AVIONU PSOVAO SRPSKU MAJKU RATOVAO JE U BiH 1992. GODINE? Usijao se Tviter zbog objava o izazivaču incidenta iznad Beograda!

Autor: Republika

Hronika

30.12.2021

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnik na Tviteru, koji se predstavlja kao Filip Pejković, objavio je da je Sulejman Imamović iz Danske ratovao na prostoru bivše Jugoslavije.

DIVLJAK KOJI JE U AVIONU PSOVAO SRPSKU MAJKU RATOVAO JE U BiH 1992. GODINE? Usijao se Tviter zbog objava o izazivaču incidenta iznad Beograda!

Foto: printscreen

Sulejman Imamović psovao srpsku majku u letelici

Javnost Srbije bruji o incidentu koji je izazvao Sulejman Imamović (58), državljanin Danske, inače iz BiH koji je vređao sve srpsko jer je avion u kojem je bio morao da sleti prinudno u Beograd, a sada se na mrežama spekuliše da je on bio učesnik rata u Bosni koji je počeo 1992. godine.

Naime, na društvenom mreži Tviter Filip Pejković je, kako navodi Informer, napisao kako Imamović, "po svoj prilici jeste bivši pripadnik ARBiH, u kojoj je proveo 1.086 dana, odnosno gotovo ceo rat".

 

 

On je potom u komentarima naveo da Registar boraca Armija Republike Bosne i Hercegovine sadrži više ljudi sa imenom Sulejman Imamović, a da jedan unos odgovara godini rođenja divljaka. Dodao je da uz policijsko zadržavanje, prekršajnu i krivičnu prijavu, valja proveriti i njegovu ulogu u ratu.

U tabeli se inače na vrhu vidi ime tog čoveka, rođenog 1963. što se poklapa sa godinama njegove starosti.

Podsetimo, Sulejman Imamović (58), državljanin Danske, poreklom iz BiH brutalno je vređao srpski narod, psovao krst i pretio da će da sruši avion zbog njegovog vanrednog sletanja na beogradski aerodrom Nikola Tesla.

Kod pilota se uputio upravo jer je bio izrevoltiran time što je sleteo baš u srpsku prestonicu, što je u jednom trenutku i rekao! Naime, na snimku koji je stigao u posed Kurira vidi se da je on pri sletanju u Beograd krenuo ka kabini pilota, besan.

 

 

Inače, po nalogu Višeg javnog tužilaštva protiv njega je podneta krivična prijava za dva dela - izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti, kao i ugrožavanje bezbednosti vazdušnog prostora, zbog čega će danas i biti saslušan ped tužiocem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading