KRVAVE RUKE, U DŽEPU JE BIO NOŽ! Oglasio se tužilac: CRNI DETALJI TROSTRUKOG UBISTVA U SOMBORU!

Autor: Republika

Hronika

30.12.2021

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Somboru potvrdilo je za ''Blic'' da je Zdravko Goranović ubio svoju ženu i dve ćerke te da je zatečen obešen krvavih ruku sa nožem u džepu.

KRVAVE RUKE, U DŽEPU JE BIO NOŽ! Oglasio se tužilac: CRNI DETALJI TROSTRUKOG UBISTVA U SOMBORU!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Policija vrši uviđaj

- Više javno tužilaštvo u Somboru obaveštava javnost da je u Somboru u ulici Simele Šolaje broj 13, dana 29.12.2021. godine, oko 13,30 časova, započet i izvršen uviđaj, a nakon što je od strane Vatrogasne službe ugašen požar u kući. U prizemlju navedene kuće pronađena su tri leša i to Goranović Mirjane iz Sombora (55) i njenih ćerki Goranović Anastasije (19) i maloletne G.A. (15) - naveli su iz Tužilaštva za Blic.

Republika

Foto: Društvene mreže

 

Kako su objasnili, tela pokojnih su bila zahvaćena požarom, a sa tragovima nasilja na istima.

- U potkrovlju kuće pronađen je leš Goranović Zdravka (59), koji je suprug Goranović Mirjane i otac Anastasije i maloletne G.A. Isti je pronađen obešen o kanap sa tragovima krvi na rukama i nožem u džepu pantalona takođe sa tragovima krvi. Naredbom tužilaštva određena je obdukcija tela pokojnih. Izvršenim uviđajem i do sada preduzetim dokaznim radnjama opravdano se sumnja da je Goranović Zdravko lišio života Goranović Mirjanu, Goranović Anastasiju i maloletnu G.A. i potom prouzrokovao požar u kući i izvršio samoubistvo vešanjem - navodi se u somborskom Višem javnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading