BELIVUKOV VOJNIK IZREŠETAN NA KARABURMI: Ranjeni momak radio za Nevoljin klan, bio blizak sa "Principima"

Autor: Republika

Hronika

30.12.2021

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić V.O. (19) izbegao je liikvidaciju u sačekuši ispred svoje kuće u Vranjićkoj ulici u naselju Karaburma. Ipak napadač je uspeo da ga pogodi u leđa. Teško ranjen sada se bori za život u Urgentnom centru, a navodno je radio za Veljka Belivuka.

BELIVUKOV VOJNIK IZREŠETAN NA KARABURMI: Ranjeni momak radio za Nevoljin klan, bio blizak sa "Principima"

Foto: printskrin/tviter

Kako navode izvori Informera napad na mladića sa Karaburme nije bio slučajnost, već se radi o obračunu u beogradskom podzemlju koji u svojoj pozadini krije poslove sa narkoticima. Naime sumnja se da je V.O. već neko vreme dilovao drogu za kriminalni klan Veljka Belivuka.

Svi izvori istrage ističu da je bio izuzetno blizak sa Partizanovom navijačkom grupom "Principi" koja je kako se ispostavilo bila samo paravan Belivuku i Miljkoviću za kriminalne aktivnosti: ubistva, prodaju droge i pranje novca.

U prilog tome, kako policija sumnja govori i činjenica da je iako teško ranjen u napadu V.O odbio da sarađuje sa istražnim organima, praveći se da ne zna ko je i zašto pucao na njega. Posle ranjavanja u sačekuši V.O. je prevezen u Urgentni centar i lekari se bore za njegov život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pravda

30.12.2021 12:45

Posle ukazane pomoći poslati ga kod šefa velje