UHAPŠENA ŽENA ZBOG UDESA KOD KUČEVA: Sumnja se da je ona izazvala tešku saobraćajku u kojoj su poginuli majka i sin!

Autor: Republika

Hronika

30.12.2021

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila J.P. (30) iz okoline Petrovca na Mlavi, zbog sumnje da je u sredu uveče izazvala tešku saobraćajnu nesreću u kojoj su poginuli majka i sin, V.B. (71) i J.B. (51) iz Mustapića kod Kučeva.

UHAPŠENA ŽENA ZBOG UDESA KOD KUČEVA: Sumnja se da je ona izazvala tešku saobraćajku u kojoj su poginuli majka i sin!

Foto: ST/P. DIVAC

Tom prilikom, dva lica su zadobila teže, a dva lakše povrede. Do udesa je došlo na raskrsnici između sela Boževac i Makce, dok se J.P. uključivala na državni put Požarevac-Kučevo, svojim vozilom "pežo“, idući iz pravca Boževca, prenose Novosti

Ona se tada nije zaustavila na znak STOP, već je udarila u vozilo "opel astra", koji je vozio poginuli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Tada su njihova dva vozila preprečila put, pa je na njih naleteo putnički auto „mercedes“, tako da je došlo do trostrukog sudara. J.P, koja je u udesu zadobila lakše povrede, ubrzo je uhapšena i protiv nje je podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, uz određenje zadržavanja od 48 sati.

Zbog ovog trostrukog sudara i obavljanja uviđaja, saobraćaj na putu Požarevac-Kučevo bio je obustavljen od 19.30 do jedan sat ujutru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading