ANASTASIJA JE PRE SMRTI OBJAVILA FOTOGRAFIJU KOJA LEDI KRV U ŽILAMA, ALI NJEN APEL NIKO NIJE ČUO! Otac monstrum iz Sombora, brutalno ju je ubio, kao i njenu majku i sestru! (FOTO)

Autor: Republika

Hronika

30.12.2021

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Goranović, koju je otac Zdravko brutalno ubio, kao i njenu majku i sestru, na svom Instagramu je apelovala na porodično nasilje potresnom objavom.

ANASTASIJA JE PRE SMRTI OBJAVILA FOTOGRAFIJU KOJA LEDI KRV U ŽILAMA, ALI NJEN APEL NIKO NIJE ČUO! Otac monstrum iz Sombora, brutalno ju je ubio, kao i njenu majku i sestru! (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Anastasija i Anabela Goranović brutalno ubijene

Anastasija Goranović (19), koju je u porodičnoj kući u Somboru zajedno sa sestrom Anabelom i majkom Mirom, ubio otac Zdravko Goranović, pre nekoliko meseci je objavila snažnu poruku protiv nasilja na svom Instagram profilu koju po svemu sudeći, nije imao ko da čuje.

Kako podseća Blic, monstrum Goranović je krvavi pir počeo tako što je zaklao suprugu, a potom zapalio kuću. U požaru su stradale Anastasija i Anabela. Na kraju je presudio i sebi obesivši se o gredu. Masakr je preživeo sin, koji je i prijavio zločin.

 

Foto: Prinstcreen/Instagram

Potresna Anastasijina fotografija sa Instagrama

Komšije su pričale za medije da je Zdravko bio uveliko poznat po incidentima, a pre nekoliko dana je izašao sa robije, gde je, kako su saznali mediji, služio kaznu zbog nasilja u porodici. Imao je i izrečenu zabranu prilaska.

Njegova starija ćerka Anastasija bavila se šminkanjem, o čemu svedoče brojne fotografije sa modelima na njenom Instagramu.

Među njima nalazi se i jedna fotografija koja, posmatrajući je u ovom kontekstu, izaziva jezu. Na njoj je devojka našminkana kao da ima brojne modrice i podlive na licu, a ispod nje je na engleskom napisano: STOP NASILJU

Podsetimo, zločin kakav se dugo ne pamti dogodio se u kući u Ulici Sime Šolaje. Anastasija je bila zaposlena kao šminkerka, dok je četiri godine mlađa Anabela tek bila krenula u prvi razred srednje škole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading