TRAGEDIJA U SOMBORU JE MOGLA BITI IZBEGNUTA?! Kardinalna greška suda dovela je do STRAVIČNOG EPILOGA!

Autor: Republika

Hronika

29.12.2021

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravični zločin u Somboru koji je celu Srbiju ostavio bez reči mogao je biti sprečen da je sud uvažio argumente tužilaštva i Zdravka G, optuženog za nasilje u porodici, ostavio u pritvoru.

TRAGEDIJA U SOMBORU JE MOGLA BITI IZBEGNUTA?! Kardinalna greška suda dovela je do STRAVIČNOG EPILOGA!

Foto: Republika

Kako je Republika već pisala, stravičan zločin odigrao se u Ulici Sime Šolaje u Somboru, kada je Zdaravko G, pet dana po izlasku iz pritvora, ubio svoju suprugu i dve ćerke, a potom bacio bombu na porodočnu kuću i obesio se o gredu.

Tela supruge M.G i ćerki A.G (15) i A.G (19) vatrogasci su pronašli nakon što su izašli na teren posle dobijanja dojave o požaru.

Prema našim saznanjima, tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv Zdravka G. zbog nasilja u porodici, a sud je glavni pretres zakazao za prošlu nedelju. 

Iako je zamenik tužioca u završnoj reči predložio produženje pritvora, što je uneto i u zapisnik, sud je procenio da pusti Zdravka na slobodu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Jola

29.12.2021 14:09

Vreme je da sudije počnu odgovarati za svoje greške koje dovode do gubitaka života.

Odgovori 88 1
sudstvo

29.12.2021 14:18

Bravo za nezavsno sudstvo, a sad svi ajd na glasanje da bude jos nezavisnije i jos vise radi sta hoce... Uostalom, samo je poubijao zene, sto se u zemlji Srbiji i ne racuna u neko strastno krivicno delo, barem ne po tome kako se sudi

Odgovori 69 5
Crni

29.12.2021 15:03

Sta se desava sa Sudijom? Bar suspenzija ili da ima tutora.

Odgovori 62 1
Dragojla

29.12.2021 15:04

Tuga,šta reći😥

Odgovori 39 1