ZDRAVKO PRE 5 DANA IZAŠAO IZ ZATVORA! Meštani otkrili nova saznanja o komšiji koji je pobio celu porodicu

Autor: Republika

Hronika

29.12.2021

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije iz ulice Sime Šolaje u Somboru u kojoj se desila stravična porodična tragedija, kažu da je suprug zaklao svoju ženu, ubio ćerku, pa bacio bombu na kuću i onda se obesio.

ZDRAVKO PRE 5 DANA IZAŠAO IZ ZATVORA! Meštani otkrili nova saznanja o komšiji koji je pobio celu porodicu

Foto: youtube.com/printscreen

Ilustracija

Prema saznanjima, glava kuće Zdravko G. osim žene ubio je i obe ćerke. Zasad se ne zna šta je sa sinom pošto je u porodici bilo troje dece - dve ćerke i sin.

Da podsetimo, nakon požara u porodičnoj kući, vatrogasci su pronašli tela žene, ćerke i muža koji je obešen o gredu.

- Čule su se dve jake detonacije, a onda smo videli požar u kući naših komšija. Scena je bila jeziva. Kako smo čuli, komšija je zaklao ženu, pa bacio bombu i ubio ćerku, a onda se obesio - pričaju komšije.

Oni su u prvi mah izjavili da porodica ima još jednu ćerku, ali da ne znaju šta je s njom i gde je.

- Molimo se da joj otac nije naudio. Inače, on je navodno bio u zatvoru iz kog je izašao 24. decembra i vratio se kući - tvrde meštani.

Kako saznajemo protiv Zdravka je podignuta optužnica zbog krivičnog dela nasilja u porodici. Njemu je prvobitno bilo određeno zadržavanje, a na završnoj reči na glavnom pretresu predloženo mu je i produženje pritvora.

Međutim, sud ga je pustio na slobodu. Na ovu odluku suda reagovao je tužilac koji je uložio žalbu na rešenje a o kojoj još nije doneta odluka iako je žalba napisala 23.12.2021. godine i odmah ekspendovana.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading