PORODICA MARJANOVIĆ ZAVIJENA U CRNO: Jovana i njen brat imali isti razlog za samoubistvo?

Autor:

Hronika

29.12.2021

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Marjanović, Leskovčanka čije je beživotno telo posle petodnevne potrage pronađeno na Zlatiboru, bila je žrtva zlostavljanja bivšeg supruga, Zorana Marjanovića. Ovo je tvrdnja koju je juče izneo osnivač Fondacije "Tijana Jurić" Igor Jurić, a za koju tvrdi da je potekla od njene ćerke.

PORODICA MARJANOVIĆ ZAVIJENA U CRNO: Jovana i njen brat imali isti razlog za samoubistvo?

Foto: Printskrin

Jovaninu porodicu je zadesila još jedna porodična tragedija. Naime, od izvora bliskim porodici iz Leskovca potvrđena je informacija da je Jovanin brat zaista sebi oduzeo život, i to na kućnom pragu.

Navodno, on je to učinio zbog duga od nekoliko hiljada evra koji nije mogao da izmiri.

Podsećamo, jedan od mogućih razloga zbog čega bi Jovana navodno digla ruku na sebe a o čemu se pisalo prethodnih dana je i neizmireno dugovanje koje nije mogla da izmiri, međutim, to su samo nagađanja.

- On je imao prodavnicu i nije bio profesor fizičkog. DIF je završila Jovana, pa verovatno i otuda mala zabuna - tvrde stanovnici Leskovca koji su poznavali Jovanu, prenosi Srbija Danas.

Podsetimo, prema nalazima sa obdukcije, na Jovaninom telu nije bilo tragova povreda, smrt nije nastupila nasilno, a tačan uzrok biće poznat tek kad se obave i toksikološke analize. Zasad postoji sumnja da je u pitanju trovanje, ali to još uvek nije dokazano.

Jovana Marjanović nestala je na Zlatiboru 22. decembra, a njeno beživotno telo pronađeno je tokom nedelje. Prema nezvaničnim informacijama, pored njenog tela pronađeni su flaša alkoholnog pića i tablete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading