OGLASIO SE ZORAN MARJANOVIĆ: Evo šta je Jovanin bivši muž imao da kaže o tvrdnjama da ju je zlostavljao

Autor:

Hronika

29.12.2021

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Marjanović, Leskovčanka čije je beživotno telo posle petodnevne potrage pronađeno na Zlatiboru, bila je žrtva zlostavljanja bivšeg supruga, Zorana Marjanovića. Ovo je tvrdnja koju je juče izneo osnivač Fondacije „Tijana Jurić” Igor Jurić, a za koju tvrdi da je potekla od njene ćerke.

OGLASIO SE ZORAN MARJANOVIĆ: Evo šta je Jovanin bivši muž imao da kaže o tvrdnjama da ju je zlostavljao

Foto: Privatna arhiva

I Nišlije koje poznaju Zorana Marjanovića potvrđuju da su se pokojna Jovana i njen muž rastali početkom godine.

Oni dodaju da je Zoran bio taj koji je ostavio Jovanu, i to zbog žene s kojom je navodno godinama bio u vezi.

Jovani je krah te ljubavi teško pao. To je sigurno. Međutim, čuli smo da je bilo nekih nesuglasica između njih i kad su se rastali. Šta tačno i zbog čega, ne znamo. Znam samo da je Jovana otišla iz Niša ubrzo nakon što je otpočela da se viđa sa partnerom s kojim je bila do kraja svog života. Dugo su oni van ovog grada i na Zlatiboru. To je jedino što znam – tvrdi izvor iz grada na Nišavi koji je insistirao na anonimnosti.

SUZE BIVŠEG MUŽA

Zoran Marjanović je izjavio za Objektiv da nema veze sa tragičnom sudbinom supruge.

Neću da se od svega ovoga pravi rijaliti. Ne znam zašto je Jovana uradila to što je uradila, dugo se nismo čuli. Za ono za šta sam kriv, odgovaraću gde je potrebno, ali sa ovom odlukom bivše supruge nemam apsolutno nikakve veze – jecao je Zoran, ne želeći više da odgovara na pitanja.

ŠTA JE POKAZALA OBDUKCIJA

Podsetimo, prema nalazima sa obdukcije, na Jovaninom telu nije bilo tragova povreda, smrt nije nastupila nasilno, a tačan uzrok biće poznat tek kad se obave i toksikološke analize. Zasad postoji sumnja da je u pitanju trovanje, ali to još uvek nije dokazano.

Jovana Marjanović nestala je na Zlatiboru 22. decembra, a njeno beživotno telo pronađeno je tokom nedelje. Prema nezvaničnim informacijama, pored njenog tela pronađeni su flaša alkoholnog pića i tablete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading