NAPADNUTO DETE NA NOVOM BEOGRADU! Muškarac džudo zahvatom bacio dečaka na pod pa mu zavrnuo ruku!

Autor: Republika

Hronika

27.12.2021

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj nasilja nad detetom desio se u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu, a nadzorne kamere zgrade snimile su deo događaja.

NAPADNUTO DETE NA NOVOM BEOGRADU! Muškarac džudo zahvatom bacio dečaka na pod pa mu zavrnuo ruku!

Foto: pixabay.com

Slučaj se desio u subotu 25. decembra, a žrtva nasilja je 12-godišnji dečak.

Kako je punomoćnik maloletnika, advokat Radiša Roskić, ispričao za Telegraf, dete je zadobilo lakše telesne povrede, ali je doživelo veliki šok.

Navodeći okolnosti slučaja, kaže da je maloletnik bio sa svojim još mlađim bratom, te da su dvojica dečaka od 12 i 10 godina, bili u poseti babi i dedi. Navodi da se incident desio na otvorenom kada je muškarac iz susedne zgrade izašao i nasrnuo na dete.

- Kasnije saznajem kao punomoćnik od policije da su mu deca kod te njegove zgrade zvonila na interfon. I on ima dete, i verovatno su u pitanju dečija posla - kaže Roskić dodajući detalje napada:

- Izleće, dakle, taj čovek, koji sigurno ima 40-ak godina, džudo zahvatom baca dete na pod, na asfalt, zavrće mu ruku. Diže ga, hvatajući ga za kapuljaču jakne i maltretira ga, dovodeći ga do ulaza. Očigledno nema nikakve podatke o tom detetu, dete uopšte ne stanuje tu. Zateklo se ispred prodavnice sa svojim još mlađim bratom.

Advokat kaže da je policiju pozvao komšija, te da je dečak zadobio lakše telesne povrede.

- Ima lake telesne povrede u vidu hematoma, bolnog vrata itd. Konsultovan je tužilac, zbog lakih povreda sve ide na privatnu krivičnu tužbu, nažalost. Ali furioznost, surovost… - ističe Roskić dodajući da su i roditelji duboko uznemireni zbog nemilog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jaca

30.12.2021 20:19

Od svega toga navedenog,nedostaje istina tj.pravi tok dogadjaja. Bila sam prisutna kada je dete davalo izjavu policajcu.Rekao je da ga "samo malo ruka boli".....Ali deda deteta je penz.general u DB,baba pravnica-advokatica,a dete divlja jer je zasticen kao beli medved.

Odgovori 14 4