TAMARA ZVICER OBJAVLJUJE ŠIFROVANE PORUKE PREKO STORIJA SUPRUGU!? Vođa "kavača" mesecima u bekstvu!

Autor:

Hronika

26.12.2021

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Zvicer, supruga navodnog vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, koji je mesecima u bekstvu, preksinoć je u Kotoru proslavila svoj 37. rođendan i to na nastupu pevačice Milice Pavlović u jednoj diskoteci.

TAMARA ZVICER OBJAVLJUJE ŠIFROVANE PORUKE PREKO STORIJA SUPRUGU!? Vođa "kavača" mesecima u bekstvu!

Foto: printskrin

Kako saznaju mediji, Tamara Zvicer je u društvu drugarica bila u provodu do zore, a snimke i fotografije sa proslave kačila je na Instagram.

- Zvicerova žena je bila vesela i lepo raspoložena. Na stori na Instragamu je okačila kako peva dve pesme i to vrlo zanimljive, pa su se mnogi zapitali da li je stihovima želela da poruči nešto odbeglom suprugu - kaže izvor Kurira.

Zanimljivi stihovi

On dodaje da su stihovi obe pesme koje je pevala u kameru telefona vrlo zanimljivi. Prva je pesma Milice Pavlović "Baja Papaja", a između ostalog stihovi te numere glase: "Diploma sa Sorbone, voli silikone, izgleda da je utripovo da je Al Kapone... Baja Papaja, šatro meni obećao ključeve od raja, Baja Papaja, nisam ja iz geta, da si težak bar milion, ne bi bilo šteta".

U drugom storiju otpevala je duet Vanje Mijatović i Gastoza "Skupo bi te platio", a refren glasi: "Ko te nije imao, skupo bi te platio, s ko te je imao, opet bi se vratio. Mogu da se pretvaram da te nisam volela, posle tebe ni sa kim, ja još nisam spavala".

- Možda je žena snimila ove pesme jer joj se jednostavno dopadaju, ali poznavaoci prilika ne isključuju ni mogućnost da ona stihovima popularnih pesama šalje tajne signale i šifrovane poruke svom suprugu - kaže izvor.

Veza s Belivukom i Miljkovićem: Ugostili ih u Kotoru na babinama i slavi

Zvicer se dovodi u vezu i s Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem, koji su navodno bili vođe beogradske ćelije kavačkog klana i, prema operativnim informacijama, ubijali su Zvicerove suparnike iz škaljarskog klana.

- Njih trojica su u žiži javnosti bili u januaru, kada su Belivuk i Miljković u Kotoru bili Zvicerovi gosti. Oni su bili kod njega na dve proslave, na babinama i slavi Sv. Jovan. Kriminalci iz Beograda su odmah po sletanju u Crnu Goru bili privedeni na informativni razgovor, kao i sam Zvicer. Policija je sprečila njihovu likvidaciju na tivatskom aerodromu 22. januara, kada su krenuli za Srbiju - podseća izvor.

Kako dodaje, Zvicerova lepša polovina je inače sve vreme u Kotoru.

- Živi normalno, viđa se s drugaricama, posećuje luksuzne restorane, letos je viđana na crnogorskim plažama. Uglavnom je u društvu dece i ženskih osoba, a na društvenim mrežama često objavljuje gde je i šta radi - objašnjava izvor.

Podsetimo, Radoje Zvicer je od aprila u bekstvu, kada je izbegao hapšenje u Kotoru. Njega crnogorsko tužilaštvo sumnjiči za stvaranje organizovane kriminalne grupe koja se bavila najtežim krivičnim delima, te je zbog toga na međunarodnoj poternici. Poternicu za njim raspisala je i Srbija.

Instrukcije za ubistvo

- Radoje Zvicer tereti se da je svojim saradnicima dao instrukcije za ubistvo Nikole Stanišića, Arkanovog kumčeta, u avgustu 2020. godine. On je navodno savetovao svoje saradnike da za uklanjanje tragova krvi sa mesta zločina iskoriste kiselinu, a da za spaljivanje tela upotrebe automobilske gume i ćumur. Poslednja njegova instrukcija bila je da Stanišićeve ostatke zakopaju u Nacionalnom parku Lovćen - pisali su ranije crnogorski mediji.

Kako su navodili, Stanišić je likvidiran u noći između 2. i 3. avgusta prošle godine u naselju Mirač u Kotoru i to dok je izgovarao molitvu.

Buran život: Izbegla smrt, pucala na atentatore, privođena na Jahorini

Republika

Foto: printskrin

Tamara Zvicer

Kako su mediji ranije pisali, u Crnoj Gori se sudilo Jovanu Vukotiću, navodnom vođi škaljarskog klana, i njegovom sada pokojnom ocu Veselinu, zbog optužbi da su 2016. u Kotoru pucali na Tamaru Zvicer u kolima.

Ona nije pogođena, a na kraju je tužilaštvo obustavilo istragu protiv Vukotića.

Tamara je zaintrigirala javnost i prošle godine, kada je u Kijevu iz pištolja zapucala na atentatore na njenog muža. Radoje je u maju 2020. preživeo kišu metaka samo zahvaljujući supruzi.

- Bila je privođena i na informativni razgovor 11. februara na Jahorini, kada je uhapšena grupa mladića, osumnjičenih da su je pratili. To se dešavalo samo nekoliko dana pošto su u Beogradu uhapšeni Belivuk i Miljković - podseća izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading