DETE (1) KOJE JE PALO SA DRUGOG SPRATA U TEŠKOM STANJU: Oglasio se doktor iz Kliničkog centra

Autor:

Hronika

25.12.2021

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško povređena sedamnaestomesečna devojčica iz Kraljeva koja je u petak, oko 13 sati, pala sa drugog sprata, transportovana je u Univerzitetski klinički centar Kragujevac i, kako saznajemo, i dalje se nalazi u teškom stanju.

DETE (1) KOJE JE PALO SA DRUGOG SPRATA U TEŠKOM STANJU: Oglasio se doktor iz Kliničkog centra

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Hitna pomoć

- Devojčica je smeštena u Urgentnom centru naše ustanove, priključena je na respirator i u teškom je stanju. Pod konstantnim je nadzorom lekara i pratimo njeno stanje. Više informacija u ovom trenutku ne mogu da saopštim – rekao je „Novostima“ u telefonskom razgovoru dr Slobodan Milisavljević, direktor UKC Kragujevac.

Devojčica je, podsećamo, zadobila teške povrede u nesreći kada je pod još nerazjašnjenim okolnostima pala kroz prozor stana na drugom spratu stambene zgrade, u Ulici Oktobarskih žrtava u centru Kraljeva, u kojem živi sa svojom majkom.

Ubrzo posle nesreće ona je bez svesti sanitetom Hitne pomoći prevežena na Intenzivnu negu Opšte bolnice „Studenica“ u Kraljevu gde su joj dijagnostikovani višestruki prelomi i povrede lobanje, kao i unutrašnja krvarenja. Devojčica je intubirana i potom zbog ozbiljnosti povreda prevežena u UKC Kragujevac gde se i trenutno nalazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading