SASLUŠAN ČOVEK KOME JE GORAN DŽONIĆ VRATIO DUG POSLE UBISTVA ĐOKIĆA! Baka Šojka ispričala jezivu priču o zločincu!

Autor:

Hronika

23.12.2021

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sklopu istrage ubistva porodice Đokić iz Aleksinca, danas su saslušani Stojanka Đokić, majka ubijenog Gorana Đokića, Ivan Džonić i njegova supruga, muškarac kom je Goran Džonić posle zločina vratio dug od 10.000 evra.

SASLUŠAN ČOVEK KOME JE GORAN DŽONIĆ VRATIO DUG POSLE UBISTVA ĐOKIĆA! Baka Šojka ispričala jezivu priču o zločincu!

Foto: Tanjug/TV ZONA PLUS, Youtube

Upravo zbog tog novca klupko zločina je počelo da se odmotava.

U današnjem svedočenju Ivan i Jasmina Džonić rekli su da su bili u dobrim odnosima sa Goranom Džonićem, bratom od strica i deverom, i da su mu pre tri godine pozajmili 10.000 evra.

- Rekli su da im je Goran Džonić rekao da će im novac vratiti za godinu, godinu ipo dana i da oni nisu vršili pritisak na njega, ali da ga nije vraćao sve do polovine oktobra. Skoro mesec dana nakon ubistva novac im je vratio - rekao je za "Blic" advokat Andrija Magdelinić.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, Stojanka Đokić, majka ubijenog Gorana Đokića, koju svi znaju kao baka Šojku, ispričala je na saslušanju da je prvoosumnjičeni Džonić jednom čak pištoljem pretio svojoj majci jer mu nije davala novac od devizne penzije. Ona je rekla da tu informaciju zna jer joj se Džonićeva majka jednom prilikom, kada je došla kod nje u komšiluk, poverila i ispričala da im je Džonić pretio da će ih pobiti ako mu ne daju pare od devizne penzije.

Nesrećna žena, majka Gorana koji je 26. septembra ubijen sa suprugom i ćerkom, više puta na saslušanju je danas zaplakala dok je pričala o poslednjem danu koji je provela sa svojom porodicom.

Podsetimo, porodica Đokić presretnuta je nekoliko minuta nakon ponoći 26. septembra baš dok se vraćala iz Moravca, gde su dan proveli kod Stojanke. Na putu do kuće, kako se sumnja, presreo ih je rođak i komšija iz Moravca, Goran Džonić, namamio ih u atar ovog sela s pričom da mu treba pomoć, ubio ih hicima iz pištolja, a njihova tela potom zapalio. Stravičan zločin otkriven je šest dana kasnije...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ajduk

23.12.2021 13:15

Postoji mogućnost da ubica nasledi deo imovine ubijenih.