ZORAN SNIMCIMA OPRAVDAO KRV UBIJENE JELENE U MERCEDESU: Sudija prelomila - suđenje Marjanoviću nastavlja se u Palati

Autor:

Hronika

21.12.2021

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović, nastavljeno je u Višem sudu u Beogradu, a tokom pretresa izvršen je uvid u dokaze u spisima predmeta.

ZORAN SNIMCIMA OPRAVDAO KRV UBIJENE JELENE U MERCEDESU: Sudija prelomila - suđenje Marjanoviću nastavlja se u Palati

Foto: Republika

Marjanović tim advokata je najpre zahtev da se četirti stavke uvrste u dokaze.

- Imamo četiri predloga da se čuju audio zapisi telefonskih poziva optuženog upućenih policiji, zatim da pogledamo CD sa Jeleninim gostovanjem u jednoj emisiji 2015. godine tokom kojeg je govorila o odnosima u porodici. Trebalo bi od policije pribaviti izveštaj o tragu okliznuća na nasipu da li odgovara obući Zorana Marijanovića. I na kraju da dostavimo fotografije na kojoj se vidi da je Jelena imala povredu ruke te da su otuda tragovi krvi u Zoranovom automobilu marke „mercedes"- rekao je Stefan Jokić. 

- Sudija, ja imam u telefonu i na tabletu fotografije pokojne supruge na kojima je slikala povređenu ruku u zavojima i te fotografije slala sestri - pravdao se Marjanović .

Republika

Foto: Republika

 

 

Zatim je sudija Jelena Škulić čitala brojne dokaze u prvom od pet velikih registratora u ovom predmetu, a odbrana se ubrzo usprotivila tome, jer je predsednica veća predočila i dokaze koje je sud uvrstio u spise, a koji se ne nalaze u optužnici.

Odbrana je zatražila da se upozna sa njima, jer ne zna na koje tačno dokaze misli sudija, pošto, kako tvrde, nije reč o onima koje je tužilaštvo navelo u optužnici.

Sudija je na to rekla da je reč o dokazima koji postoje u spisima.

- Sudija, mi klijenta branimo od optužnice, ne spisa predmeta - rekao je advokat Veljko Delibašić.

Republika

Foto: Republika

 

Posle izjašnjenja trojice branilaca Marjanovića koji su imali isti stav i traźili da se jasno pokaže na koje dokaze sud misli, sudija je istakla da bi njihovo prikazivanje u sudnici zahtevalo nastavak suđenja u zgradi Specijalnog suda.

Iz tog razloga je određena i pauza na pretresu, a na njoj su sudiju Škulić obavestili iz tehničke službe suda da i u Palati pravde postoje uslovi, odnosno dokument kamere za prikazivanje snimaka i drugih dokaza na ekranima u sudnici.

Sudija je posle pauze o tome obavestila sve stranke u postupku i zakazala nastavak suđenja u Palati za 11. februar. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading