Sahranjen navijač iz Nane: "Radovci" zapalili baklje, devojka jauče, čuju se stihovi Džeja!

Autor: Republika

Hronika

21.12.2017

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Groblje Orlovača ovog četvrtka u podne je ispunjeno navijačima Rada i pripadnika drugih navijačkig grupa zbog sahrane Aleksandra Savkovića koji je ubijen ispred senjačkog kluba "Nana" u nedelju ujutru.

RepublikaFoto: instagram.com/vovavolkov3
Ubijeni Aleksandar Savković (desno)

Uoči opela, na groblje je stigao i Vladimir Volkov, bivši fudbaler Partizana, inače  veliki prijatelj ubijenog Savkovića, kao i prijatelj ubijenog iz noći kada se ubistvo dogodilo.

Posle opela, povorka je pratila pesma Džeja Ramadanovskog, "Nedelja", gde je akcenat bio na stihovima "Na put bez povratka, vaš sin se sada sprema".

Samu sahranu i spuštanje ubijenog drugara u zemlji, pristalice Fudbalskog kluba Rad obeležile su bakljadom oko grobnog mesta. Desetine baklji su gorele dok je kovčeg spuštan u zemlju.

Dugogodišnja devojka je najviše jaukala: "oči moje najlepše, ostavi mi mesto pored sebe, stižem ti". Zatim je tražila da joj daju crvenu ružu, nju je stavila na kovčeg i rekla: "ti si meni hiljadu i jednu, a ja tebi ovu jednu. Otvori oči da te vidim", piše telegraf.

Savković je ubijen tokom proteklog vikenda ispred kluba "Nana" u kriminalnom obračunu. Život mu je oduzeo Nedeljko Grbović koji se sa saučesnicima trenutno nalazi iza rešetaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading