MEŠTANI ZATEKLI STRAŠAN PRIZOR! Detalji saobraćajke u Beloj Crkvi: Vraćao se pijan sa slave pa pregazio decu

Autor: Republika

Hronika

20.12.2021

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U stravičnom udesu koji se u nedelju, na Svetog Nikolu, dogodio u Beloj Crkvi, teško je povređen Aleksandar J. iz vršačkog sela Straža, dok su dvojica dečaka od 10 i 13 godina, koja su bila na biciklima, zadobila ortopedske povrede.

MEŠTANI ZATEKLI STRAŠAN PRIZOR! Detalji saobraćajke u Beloj Crkvi:  Vraćao se pijan sa slave pa pregazio decu

Foto: facebook.com/Belocrkvanske Novosti

Nesreća se dogodila oko 19 časova u Ulici sedmog jula, na ulazu u Belu Crkvu iz pravca Kusića, kada je Aleksandar J. kolima pokosio bicikliste, a zatim se vozilom zakucao u jednu kuću. On je u kritičnom stanju prevezen u vršačku bolnicu i životno je ugrožen.

Prema nezvaničnim informacijama, Aleksandar J. je u selu Straža bio na slavi. Iako nema vozačku dozvolu i nije vozač, u vidno pijanom stanju je od prijatelja sa slave uzeo automobil, bez njegovog znanja, i krenuo kući.

Pretpostavlja se da je brzinom preko 80 kilometara na sat najpre udario dečake na biciklima, potom u džip koji je bio parkiran pored puta, pa se zakucao u kuću. Pritom, nije bio ni vezan pojasom.

- Deca su bez svesti ležala pored bicikala, kada je došla Hitna pomoć. Srećom, brzo su se povratili. Jedan je sa lakšim povredama prebačen na vršačku ortopediju, dok je drugi u Tiršovoj zbog povrede karlice. Nisu životno ugroženi - kaže, za "Novosti", Belocrkvanin koji je prvi naišao na stravičan prizor.

Smrskani automobil morali su da seku vatrogasci, kako bi izvukli telo vozača, koji je sve vreme bio u komi.

(Republika/Novosti)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading