TEŠKA SAOBRAĆAJKA U SUBOTICI! Vatrogasci vadili ljude iz razlupanih automobila! AKCIJU SPASAVANJA OTEŽAO NESTANAK STRUJE!

Autor:

Hronika

20.12.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U naselju Ker u Subotici, na uglu Kerske i Drvarske ulice, oko 17 sati i 30 minuta dogodila se teška saobraćajna nezgoda, u kojoj su se sudarila dva putnička vozila, jedno se prevrnulo na krov, pritom je jedno lice teže povređeno, a i vatrogasci su pomagali da se izvuku putnici iz vozila.

TEŠKA SAOBRAĆAJKA U SUBOTICI! Vatrogasci vadili ljude iz razlupanih automobila! AKCIJU SPASAVANJA OTEŽAO NESTANAK STRUJE!

Foto: printskrin/youtube

Kako nezvanično saznajemo, do saobraćajne nezgode je došlo kada vozač nije ispoštovao pravo prvenstva, a na mesto nesreće odmah su došli policija i Hitna pomoć.

Uviđaj je vršen dva sata, a povređenima su pomagali i lekari Hitne pomoći i vatrogasci, jer su posebno bili ugroženi putnici vozila koje je završilo na krovu usled prevrtanja.

Vatrogasci su pomogli oslobađanju putnika u zarobljenom vozilu, a poseban je problem bio što je već pao mrak, a usled udara vozila nestalo je i struje na tom delu puta.

To su potvrdili građani sa lica mesta, koji kažu da je jedno vozilo udarilo u metalni stub, što ga je iskrivilo i dovelo do nestanka struje, kako je nezvanično potvrđeno.

Takođe se tvrdi i da je ovo treća nesreća u toku današnjeg dana, na različitim delovima grada, u tri subotička naselja, kerskom, aleksandrovačkom i na Prozivci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading