PROGOVORILA SUZANA DŽONIĆ! Prva ispovest Goranove žene: Moji sinovi su nevini, za supruga neka izađe istina na videlo!

Autor: Republika

Hronika

20.12.2021

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Džonić, supruga Gorana koji je osumnjičen za ubistvo porodice Đokić u Aleksincu, rekla je da ne zna zašto je njenim sinovima, Stefanu i Milanu, ponovo produžen pritvor.

PROGOVORILA SUZANA DŽONIĆ! Prva ispovest Goranove žene: Moji sinovi su nevini, za supruga neka izađe istina na videlo!

Foto: Facebook

- Deca su nevina, imaju svedoke, nema nikakvih dokaza protiv njih ne znam više zašto leže tamo i cela porodica pati. Svi pate i deca i svi. Za supruga, pravda neka pobedi i istina nek izađe na videlo - rekla je Suzana za Novosti.

Ona je rekla da je njenim sinovima teško, i da stalno pitaju kako su im deca.

- Nadamo se već tri meseca da će da im ukinu pritvor. Meni su inspektori rekli da će odmah da ih puste, jer deca nisu umešana ničim u zločin. Ovah mlađi je bio u bazi 21 dan, a stariji je radio te noći, i ima svedoke. Deca su stvarno dobra - rekla je Suzana.

Republika

Foto: facebook.com/printscreen

Stefanu i Milanu produžen pritvor

Podsećamo, Viši sud u Nišu produžio je pre tri dana pritvor za još 30 dana Goranu DŽoniću, njegovim sinovima Milanu i Stefanu Džoniću, kao i braći Aleksandru i Kostadinu Miloševiću, koje je prvoosumnjičeni za ubistvo brata od tetke Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i ćerke Lidije, označio kao inspiratore i neposredne izvršioce zločina.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ubijena porodica Đokić

Đokići su nestali 26. septembra, a njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra u ataru sela Moravac. Desetak kilometara dalje otkriveno je i njihovo zapaljeno vozilo "folksvagen pasat". Nakon hapšenja osumnjičenih, otpočeta je opsežna istraga tokom koje je do sada saslušan čak 21 svedok.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading