STRAHOTA U LEBANU: Učitelj silovao učenicu (16), a onda joj priredio JOŠ VEĆI PAKAO!

Autor: Republika

Hronika

21.12.2017

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica A.V. (16) iz Lebana prijavila je Miroslava M. (52), svog bivšeg nastavnika biologije za silovanje. Nesrećna devojčica je zajedno sa svojim ocem prijavila slučaj koji se dogodio pre nekoliko meseci.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Devojčica je rekla da ju je pre šest meseci napastvovao bivši nastavnik koji predaje biologiju. Nažalost, devojčica je verovatno bila ucenjena. Prema njenim rečima Miroslav M. joj je pretio da ima njene kompromitujuće fotografije i da nikako ne sme da slučaj prijavljuje policiji - ispričao je izvor blizak istrazi.

Devojčica je nakon nekoliko meseci ipak odlučila da se poveri roditeljima.

-A.V. se plašila pretnji nastavnika i dugo je odbijala da ispriča bilo šta. Roditelji su primetili da sa njom u poslednje vreme nešto nije u redu. Na kraju devojčica je ispričala mami i tati šta se dogodilo.

Osumnjičeni nastavnik iz Lebana je priveden, a tužilaštvo radi na rasvetljavanju okolnosti. Nesrećna devojčica će biti podvrgnuta ginekološkom pregledu kako bi se utvrdilo da li je silovana i koji stepen povreda je zadobila, pišu beogradski mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading